Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki ignis és wagor r hátso...

Suzuki ignis és wagor r hátso lengéscsillapítója teljessen egyforma?

Figyelt kérdés

2013. febr. 10. 19:24
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Mekora nyomás van egy utólag autóba beépitet gáztartályba ha teljessen meg van töltve?

Kompreszort szeretnék barkácsolni és annak kelene egy tartály.

Mit tegyek? Teljessen szétvagyok esve.

tetszik egy srác, de egyre jobban félek attol hogy beleszerettem.. barátok vagyunk de néha flörtöl velem.. soha nemtudom mit akar tőlem, talán csak játszik velem.. tegnap óta teljessen kivagyok azóta mindig rámjönnek miatta síró görcsök , tegnap is elment buliba és...

Teljessen egyedül maradtam mit csináljak?

Tudtam ,hogy ez lesz a vége mármint felvoltam rá készülve csak, most nagyon hirtelen jöttek a dolgok most szakítottam a barátnőmmel is kicsit több mint fél év után, és nagyon sz*ul jött ki a dolog ő talált mást viszont már szakított is vele az a pasi kb 2 hét...

Simson első lengéscsillapítója miért rugózik túl könnyedén?

Egyszer csak azt vettem észre, hogy első fékezéskor szakaszosan elkezd rángatni a kormány. Szerintem az első teló miatt lehet. Elég könnyen/túl könnyen berugózik és még vmi érdekes hangot is ad ki, de az eddig is megvolt. Tudom ezt valamilyen módon orvosolni, vagy szerelő?.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!