Q8 olaj mennyire jó?
tehát opel astra G 1.4-es autóba kellene, legutoljára mikor lecseréltem az olajat akkor állítólag mobil 1 olaj lett belerakva, mert olyan ismerősömtől vettem az olajat aki olcsóbban megkapja az olajat, de csak hordós olaja van, és mire odaértem az olajért addigra már ki volt nekem kannázva az olaj, és hát leengedtem az utolsó cseppig is az előző olajat, olajszűrőt is cseréltem, és beleöntöttem ezt a mobil olajat és most van benne ebbe az olajba kb 12000 km és már a minimumon van az olaj szint, megette az autó?
van a betöltő nyílás ott kicsit olajos, szerintem rossz a gumigyűrű ott és ott jött ki egy kicsi olaj, mert ott olajos egy kicsit a motor, de nem hiszem hogy ott ment volna el belőle mind ami elfogyott belőle
azt hallottam hogy a castrol olajat nagyon hamisítják, Q8 olaj az mennyire jó?

max-min. olajszint között 1 liter szokott kenni a különbség,a te motorod még k_rva jó ha csak annyi fogyott 2 olajcsere között.és igen,megette a motor :)
Q8?fogalmam sincs :)

szerintem fél lietrtől több nem nagyon hiányzik belőle, nem füstöl, és jól működik, 2007-es évjárat,
és szerintem a nagyja a betöltő nyílásnál a rossz gumigyűrűnél jöhetett ki,
nincs előírva hogy milyen fajta olaj kell bele, 10W-40-es kell bele, ennyi van csak előírva, és sehova nincs írva hogy ilyen és ilyen márkájú olaj való bele

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!