Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Volkswagen Ventora 17 Colos...

Uerhaver kérdése:

Volkswagen Ventora 17 Colos kereket fellehet tenni? Belefér?

Figyelt kérdés

2013. márc. 11. 22:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Én láttam már Ventón 17-es felniket, simán befér nem túl magas profilú gumikkal.
2013. márc. 12. 08:23
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ igazából ma beleprobáltam és elfért! :-)
2013. márc. 12. 13:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem 17es el már kicsit bugyután néz ki,16os még jó.
2013. márc. 12. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Miért nem mukodik a futés-ventilator, amikor bemelegedett motorral indítom?

Golf 4 TDI - 1998 Csak az elso inditáskor(hideg motor mellett) hajlandó elindulni futés-ventilator. Viszont, ha leállítom az autót és még meleg motorral újraindítom, be sem kapcsol.

Volkswagen Polo 6n2 Milyen autó?

18Éves srác vagyok érdekelne az autó a külseje nagyon tetszik de nem érteh hozzá szerintetek megérné olyan tipusu autót vennem(első autónak) vagy inkább keressek másat? irjatok amit tudtok a 6n2-es polorol kérlek.válaszokat előre is köszönöm!

Kettős tömegű lendkerék hibája hogyan ismerhető fel?

VW TDI 110 motor. Hidegen némi hangja van a kuplungpedál kinyomásakor. Eladó szerint kinyomócsapágy..

Volkswagen T4 Multivanra csak és kizárólag teherautó, azaz "C"-s gumi a biztonságos?

T4 multivanra szeretnék venni 17, vagy 18 collos alufelniket nyárra, és a gumisom javaslata szerint ne rakjak fel a felnikre sima személyautó gumit, mert eldurranhat, itt le is szögezném, hogy inkább a közép, és felső-közép kategóriás gumikat nézegettem rá. Futót is...

Mennyibe kerül ez a Volkswagen Passat?

Nem tudom a pontos márkáját, ezért nem találom. itt az van a képen, amit keresek, és itt egy másik kép is: Ami érdekelne, hogy mi a pontos fajtája, mikor dobták piacra, és akkor mennyibe került, és hogy most egy új vagy használt mennyi lenne. Kerestem, de nem találtam semmit. Előre is köszönöm!

VW Golf COUNTRY-ról vélemények?

Alkatrészek szempontjából megegyezik az alap Golf 2-vel? Dízelben gyártották egyáltalán?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!