Volkswagen Ventora 17 Colos kereket fellehet tenni? Belefér?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Golf 4 TDI - 1998 Csak az elso inditáskor(hideg motor mellett) hajlandó elindulni futés-ventilator. Viszont, ha leállítom az autót és még meleg motorral újraindítom, be sem kapcsol.
18Éves srác vagyok érdekelne az autó a külseje nagyon tetszik de nem érteh hozzá szerintetek megérné olyan tipusu autót vennem(első autónak) vagy inkább keressek másat? irjatok amit tudtok a 6n2-es polorol kérlek.válaszokat előre is köszönöm!
VW TDI 110 motor. Hidegen némi hangja van a kuplungpedál kinyomásakor. Eladó szerint kinyomócsapágy..
T4 multivanra szeretnék venni 17, vagy 18 collos alufelniket nyárra, és a gumisom javaslata szerint ne rakjak fel a felnikre sima személyautó gumit, mert eldurranhat, itt le is szögezném, hogy inkább a közép, és felső-közép kategóriás gumikat nézegettem rá. Futót is...
Nem tudom a pontos márkáját, ezért nem találom. itt az van a képen, amit keresek, és itt egy másik kép is: Ami érdekelne, hogy mi a pontos fajtája, mikor dobták piacra, és akkor mennyibe került, és hogy most egy új vagy használt mennyi lenne. Kerestem, de nem találtam semmit. Előre is köszönöm!
Alkatrészek szempontjából megegyezik az alap Golf 2-vel? Dízelben gyártották egyáltalán?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!