MZ TS 125 vagy MZ ETZ 125?
Ti melyiket választanátok inkább? Simson, és az A1 jogsi letétele után vacillálok, hogy melyikre lenne érdemesebb beruházni. Egyáltalán van érdemi különbség a két típus között?
Én eddig azt hittem, hogy ETZ-ből sokkal több van, de most úgy látom, hogy bizony TS-ből is akad szép számmal. Szóval gondolom alkatrész mindkettőhöz van bőven.
Szóval mik az alapvető különbségek, és mire érdemes figyelni?
Ó, és még valami: melyikért menyit érdemes adni? Én jelenleg 120-130 ezret tudnék rászánni, plusz idővel a Simson-om árát, ha valaki elviszi. Ennyiért lehet találni jó állapotú darabokat?

ETZ modernebb ,kényelmesebb,jobban találsz olyat ami kevesett futott és nem kell motorgenerálozni :)
Kis ts is jó de azok 6v,a gyújtás kalapácsos(sok hibalehetőség),de ettől eltekintve kilehet gurulni velük a világból is.
Kb 100-ért kapsz pappíros,jó állapotú darabot.
Sok sikert!
Üdv!

# 4/5 ma 20:23
Hülyeséget írsz! :) Jómínőségű coccokat lehet rendelni hozzá,ha kell németországból,de egykét dolgot itthon is lehet kapni csak a megfelelő helyre kell menni érte.De ocsó pénzből meglehet venni mindent hozzá,börzéken,apróban,facebookon csoportokban,csereberén.
Szal annyira nem kell leírni ezeket a gépeket!!!A legjobb és legmotorozhatóbb motorok szerintem!Lehet nem egy izomgépek de túrázásra tökéletesek!

Köszi a válaszokat. Hát lehet, hogy akkor ebből inkább ETZ lesz. Szóval akkor mindkettő elvileg bírja hosszú távon is a kényelmes 80-90-es utazót, ugye?
Simson szerelgetés után ezeket mennyivel bonyolultabb karban tartani? Az ETZ-nek is még megszakítós a gyújtása?

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!