Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » MZ TS 125 vagy MZ ETZ 125?

MZ TS 125 vagy MZ ETZ 125?

Figyelt kérdés

Ti melyiket választanátok inkább? Simson, és az A1 jogsi letétele után vacillálok, hogy melyikre lenne érdemesebb beruházni. Egyáltalán van érdemi különbség a két típus között?

Én eddig azt hittem, hogy ETZ-ből sokkal több van, de most úgy látom, hogy bizony TS-ből is akad szép számmal. Szóval gondolom alkatrész mindkettőhöz van bőven.

Szóval mik az alapvető különbségek, és mire érdemes figyelni?

Ó, és még valami: melyikért menyit érdemes adni? Én jelenleg 120-130 ezret tudnék rászánni, plusz idővel a Simson-om árát, ha valaki elviszi. Ennyiért lehet találni jó állapotú darabokat?

2013. jún. 17. 19:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nekem az ETZ jobban tetszik, így azt választanám.
2013. jún. 17. 19:56
 2/14 anonim ***** válasza:
Nekem a TS jobban bejön kinézetre de régebben mikor olvasgattam utána az etzket ajánlották. Sztem ennyi pénzből mint neked van lehet venni.
2013. jún. 17. 20:11
 3/14 anonim ***** válasza:
ETZ. Jobb a fék, kicsit erősebb, megbízhatóbb az elektromos rendszer, ami gyárilag 12 voltos, 5 hangos a váltó.
2013. jún. 17. 20:21
 4/14 anonim ***** válasza:
29%
Én nem vennék ennyiből egy megszűnt gyár ősrégi motorját. Félreértés ne essen nem szidni akarom nekem is volt szerettem de mivel már a legtöbb alkatrész utángyártott nem hinném hogy ez lenne a legjobb választás. Keress inkább egy olyant aminek az alkatrész ellátása akár gyáriban is megoldható.
2013. jún. 17. 20:23
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

ETZ modernebb ,kényelmesebb,jobban találsz olyat ami kevesett futott és nem kell motorgenerálozni :)

Kis ts is jó de azok 6v,a gyújtás kalapácsos(sok hibalehetőség),de ettől eltekintve kilehet gurulni velük a világból is.

Kb 100-ért kapsz pappíros,jó állapotú darabot.

Sok sikert!

Üdv!

2013. jún. 17. 23:37
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

# 4/5 ma 20:23

Hülyeséget írsz! :) Jómínőségű coccokat lehet rendelni hozzá,ha kell németországból,de egykét dolgot itthon is lehet kapni csak a megfelelő helyre kell menni érte.De ocsó pénzből meglehet venni mindent hozzá,börzéken,apróban,facebookon csoportokban,csereberén.

Szal annyira nem kell leírni ezeket a gépeket!!!A legjobb és legmotorozhatóbb motorok szerintem!Lehet nem egy izomgépek de túrázásra tökéletesek!

2013. jún. 17. 23:42
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Volt dolgom mindkettőhöz, a ts erősebb ,nyomatékosabb, etz-t szembeszélbe már nem nagyon tudod 5 be tenni mert lomha lesz viszont a ts gyujtása macerás sok vle a gond
2013. jún. 18. 00:15
 8/14 anonim ***** válasza:
a 250-es is ugyanúgy gyenge ha 5be teszed(elötte jól meg kell kergetni),ez a gyári áttétel,meg az alacsony fogyasztás titka :)
2013. jún. 18. 04:58
 9/14 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Hát lehet, hogy akkor ebből inkább ETZ lesz. Szóval akkor mindkettő elvileg bírja hosszú távon is a kényelmes 80-90-es utazót, ugye?

Simson szerelgetés után ezeket mennyivel bonyolultabb karban tartani? Az ETZ-nek is még megszakítós a gyújtása?

2013. jún. 18. 14:02
 10/14 anonim ***** válasza:
Az az utazó inkább legyen 70-80, azzal a világból is kimegy. Nem bonyolultabb sokkal, mint egy Simson, csak van néhány szériahibája.
2013. jún. 18. 18:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!