Ha felkapcsolom a helyzetjelzőt, vagy a tompítottat, akkor nem csak azok kapcsolódnak fel, ami olyankor szokás, hanem mindhárom féklámpám is! Ha fékezek, akkor mindösszesen annyi a különbség, hogy csak kicsit erősebben égnek! Mi lehet a probléma?

válasza:Ezzel szerintem autóvillamossági szerelőhöz kell menni. Ott valahol nagyon el lehet kötve valami...
Nagyon nem tudnak átverni, ha szerviz után megszűnik a hiba akkor megcsinálták. Ha keresel valami korrekt villamosságist és rájön fél óra alatt, akkor pár ezer.
Sokáig mindenesetre nem használnám így az autót, nehogy véletlenül kigyulladjon alattam.

válasza:

válasza:

válasza:test hiba szerintem.
A lámpára menő csatikat le kell szedni,és szépen megpucolni.Ott ahol látszik a vezeték,megnézni, nincs e kidörzsölve.

válasza:Ha ez a része sincs meg, akkor inkább szakember, vagy valaki aki kicsit ért hozzá.
Amúgy ki kell venni a lámpát, befelé. Típusonként változó, van amelyiknél égő cseréhez is az egész lámpabelső kijön az összes izzóval. Ott egy csatlakozó van, amit le lehet húzni
Kapcsolódó kérdések:
megismertem egy srácot és találkozunk is a probléma az hogy 24 éves én pedig csak 16 szerintetek sok a kor különbség?
Lehet furcsa hogy nem tudom mi , de középiskolában bejött egy dán férfi az óránkra és angolul beszélgettünk és mikor megtudta,hogy Svédországba szeretnék menni nagyon kiborult :D Aztán egy svéd videóján azt mondta: "o it's Danish I didn't know they can make good...
Most ismerkedem egy sráccal. Nagyon tündéri és lelkes fiú. Viszont ő és a szülei nagyon gazdagok. Én nagyon nem- s ezt szégyenlem is kicsit. A másik pedig, hogy nagyon lelkis pasi, ilyennel még nem volt dolgom és félek, hogy akaratlanul is megbántom. Adnátok...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!