Renault 19-esem 1.9 td nem akar húzni? (bővebben lent)

válasza:1 Tipp:
Turbó nem működik, ezért kevesebb levegőt szív a motor, emiatt kevesebbet fogyaszt a keverék megfelelő fenntartása miatt, de legalább nem is megy.
2. Tipp:
Frankón megpiszkálták az adagolót és az elektronika nem ad a hengereknek több benzint az istenért se, ami miatt szintén lehet kisebb a fogyasztás, de teljesítményvesztéssel jár.
Én egyébként az utóbbira tippelnék a leírtak alapján.
A turbó működik rendesen, lehet hallani hogy szív, és meg is lendíti az autót amikor ráengedi a nyomást.
Én is az adagolóra gondoltam. Köszi a tippet.
Kapcsolódó kérdések:
De ma szerepelt itt egy 6 milliós használt BMW is. Pedig ennyi pénzért már újat is lehet kapni. Mi ez a BMW mánia? Az utakon is csomó van és persze úgy is közlekednek vele, bunkón, gyorsan, bevágnak az ember elé. Más márkáktól ilyet nem tapasztalok. Szálljunk már le a...
egy ilyet fogok "örökölni" ha meglesz a jogsim :D
Gondolok itt olyanra, mint pl egy könnyen hozzáférhető helyen lévő kábel csatlakozási hibája stb. Értelmes válaszokat ha lehetne! Köszönöm aki válaszol!
Akár 4et is hogy 1esnél legyek? Vagy csak 1et lehet kihagyni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!