Simson tuning tippek?

válasza:A Star-hoz nem tudok 70 ccm-es hengert.
Ha mégis akkor főtengelyt is kell cserélni.
Hatvanasra viszont fel lehet furatni.
A negyedik sebességet csak az 51-es blokkokba lehet beszerelni.
Az a baj hogy a tuning alkatrészek szinte csak 51-es blokkhoz vannak, még nem hallottam hogy valaki turbós blokkot tuningolt.
Szerintem vegyél inkább egy 51-es blokkot és rakdt bele a Stat-ba, vagy vegyél egy S51-est.
A simsonbolt.hu oldalon nézz szét.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
ilyen a szűrőm ( igaz ha csutkagázig húzom akkor fulladozik ha visszaengedem újra erőre kap mindezt 72 es fúvókával)
Szeretném átalakítani a szimómat úgy,hogy külsőségekben jobban közelítsen egy régies túramotorhoz.Csepptank,rövidebb és mélyebb ülés stb...Ehhez szeretnék ötleteket kérni,ha lehet,akkor képekkel,pontos leírásokkal!Kiindulási pont:Pannonia P11
ugye az s51-esekre már lehet tenni mivel olyan az oldaldeknije hogy a spirált belelehet tenni.deviszon a schwalbe-é nem olyan..láttam led-es fordulatszámmérőket azokat gondoltam átépíteni olyasmire hogy az analóg ford.számmérőt tudja működtetni :)
Helló segitségeteket kérem hogy hogyan tudom olcsó pár ezer forintos beavatkozássokkal tuningolni, a simsonom! :D minden praktikét elolvasok köszi a válaszokat!
A válszokat előre is köszönöm.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!