Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek a 2. 0 HDI...

Mi a véleményetek a 2. 0 HDI motorokról?

Figyelt kérdés

Tervezem egy citroen berlingo vagy egy peugeot partner vásárlását ezzel a motorral.

Ezért érdekelne tapasztalat.

2013. nov. 23. 18:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Amíg nincs vele baj addig príma motor.. nekünk 307es peugeot van 5literrel eljár ha kicsit hajtva van akkor 5,5-6 liter max... ha ilyet veszel tényleg csak a prémium dizelt ajánlom hogy tankolj mert kicsit kényes a motor.. ha valami tönkremegy akkor meg drága lesz javítatni .. nem kicsit, nagyon..
2013. nov. 23. 18:48
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem drágább mint a többi hasonlót.

Nekem és sok ismerősömnek 2.0d 6-7 között eszik az 1.6D 4.5-5.5 között.

fordok és peugeotok vegyesen (igen ugyan az a motor)

2013. nov. 23. 20:35
 3/6 anonim ***** válasza:

ha jól tudom nincs benne kettős tömegű lendkerék.

ez már egy jó pont.

odafigyelve jó motor, ellenben az 1.6 HDI-vel

2013. nov. 23. 20:48
 4/6 anonim ***** válasza:
de van benne.
2013. nov. 23. 20:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Peugeot legelso common rail motoroja ,nagyon sok verzioban keszitettek 90 LE-tol 120-ig . Nincs tobb baj vele,mint a tobbi hasonlo kategoriassal egy baratom 406-osaban a 90 pacis motor ketyeg , 350e km korul van benne es a motorhoz,uzemanyagrendszerhez nem kellett meg piszkalni
2013. nov. 24. 08:36
 6/6 A kérdező kommentje:
Szóval akkor nem kell félni a 2.0 hdi motortol...
2013. nov. 25. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Mi a véleményetek a Suzuki DR 600-650 motorokról? Többi lent.

Egy átlagos test alkatú 17 éves 178cm magas fiú vagyok, jelenleg egy 125-ös 110kg motorom van. Szeretném jövőre lecserélni egy nagyobbra, amik érdekelnek ezekkel kapcsolatban, hogy mennyire nehéz pl egy 30 fok-os emelkedőn mennyire nehéz vele bánni?(Erdei út) Az...

Mi a véleményetek az olasz motorokról? Mennyire megbízhatók? Mik a tapasztalatok? Mik a tipikus gondok?

Malaguti, Piaggo, Aprilia... ezek Hány kilómétert futnak komolyabb gond nélkül? Mennyinél finganak ki? Ilyenek...

Ajánlatos dízelbe tankolásonként egy kis benzint is nyomatni? Ha igen, milyen arányban? (újabb motorokról van szó)

Nem arra akarok kitérni, hogy olyan hideg lenne télen, hogy megfagy a gázolaj és ezért kéne keverni hozzá, hanem úgy hallottam, hogy tisztítja a szelepeket és jobb lesz a motor teljesítménye.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!