Indexrelém nem működik. Mi lehet a gond?

válasza:ajjaj!
Nos a szabályzód nem jó,valami elpukkanhatod benne(egyik dióda szerintem) ,ilyenkor csinálja hogy csak keveset termel.
De ez kb olyan mintha egy simsonos vagy MZ-zés írná ezt a kérdést.
Ha ilyen régi mocid van akkor nézd át rendesen a bekötéseket,hogy nem cserélted e fel a vezetékeket,de elképzelhetőnek tartom hogy a feszültségszabályzód nem jó!Ami a relét illeti,szerintem alacsony feszültségnél is lehet működnie kellene de lehet hogy nem :)ha nem elektromos akkor lehet nincs akkora feszkó működtesse a mechanikát.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ha leálítom az autót megrászkódik Ford fókusz 2007 évjárat 1.6 tdci motor van benne
2.5-ös motor van benne. A hétvégén ki lett cserélve az egész műszerfalborítás mert repedezett volt, és volt rajta egy mérőóracsoport amit kiiktattam. 4 vezetéket találtam amiből 2 ment a kormányoszlop burkolata alá, a másik 2 pedig a motortérbe az olajteknőoldalára...
Egy hosszabb tolatás után megálltam egyesbe raktam az autót és mikor elindultam hallottam egy koppanásnak hallatszó hangot. (meg is torpant az autó vagy én nyomtam féket rögtön, nem emlékszem) A történtek után ha menet közbe benyomom a kuplungot furcsa "lassuló"...
ami majdnem vadi új. Lehet e valahol 150 tagos láncot venni a 1/2x5/16 lánc tipusból? , ha nem, akkor pedig ezeket a láncokat lehet toldani? kérem laikusok ne írjanak, én is az vagyok :)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!