BMW e36 kilométer óránál mi lehet ez? Kép.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Van a közeli rokonságban egy 2000 évjáratú passat amely eladóvá vált! Az autó egy orvosé aki külföldön is dolgozik, így kilométer van benne nem kevés 650.000 körül! Az autó egy 1.9 PD TDI automata váltón kívül fullos (alkantara bör, digitklíma stb.) Az autó szinte...
Nem csak a hűtővízre hanem az olajokra is kíváncsi vagyok.
Chevrolet Cruz eladó 1.210. 000FT Évjárat: 2009/7 Futott kilométer: 92000km Típus: 2. 0 TDCi Tele van extrákkal: tempomat, parkólás segítő rendszer. Stb 1-ső autómat akarom megvenni és nem akarok valami szarba futni.
Lenne egy olyan problémám hogy van egy 2007-es 50-es DT-m és nem mér a km órája. (digitális) Egyfolytában nullát mutat. Pár napja lemostam sterimobal és akkor még jó volt de másnap már nem. Nem az első eset hogy így mosom le. Lehetséges hogy a szenzor halt meg? Azt néztem újonnan egy vagyon.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!