Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW e36 kilométer óránál mi...

BMW e36 kilométer óránál mi lehet ez? Kép.

Figyelt kérdés
Nem tudom mint ha kis lámpa lenne de fogalmam sincs nem akarok hülyeséget mondani. Itt a link: [link]
2014. ápr. 13. 17:17
 1/4 anonim válasza:
Nem tudom. Talán le van korlátozva 260-ra, és ha a fölött akarsz menni, akkor világít hogy "nem fog menni haver.."
2014. ápr. 13. 17:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Nemtudom, lehet hogy csak esztétikai szerepe van. Viszont tankolj a kocsidba! :D
2014. ápr. 13. 19:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Kigyullad ha feltornászod 260 körülre...
2014. ápr. 13. 21:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Ez nem az enyen oraja, netrol szedtem le de az enyem is ugyan ez teljesen:)
2014. ápr. 14. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Megéri megvenni? Passat B5 1.9PD TDI 2000 Évj Többi lent!

Van a közeli rokonságban egy 2000 évjáratú passat amely eladóvá vált! Az autó egy orvosé aki külföldön is dolgozik, így kilométer van benne nem kevés 650.000 körül! Az autó egy 1.9 PD TDI automata váltón kívül fullos (alkantara bör, digitklíma stb.) Az autó szinte...

Mennyi idő vagy kilométer után lesz üzem meleg egy dízel autó?

Nem csak a hűtővízre hanem az olajokra is kíváncsi vagyok.

Szerintetek mi ebben a buktató?

Chevrolet Cruz eladó 1.210. 000FT Évjárat: 2009/7 Futott kilométer: 92000km Típus: 2. 0 TDCi Tele van extrákkal: tempomat, parkólás segítő rendszer. Stb 1-ső autómat akarom megvenni és nem akarok valami szarba futni.

Mi mehetett tönkre a kilóméter órában? (Yamaha DT50X 2007)

Lenne egy olyan problémám hogy van egy 2007-es 50-es DT-m és nem mér a km órája. (digitális) Egyfolytában nullát mutat. Pár napja lemostam sterimobal és akkor még jó volt de másnap már nem. Nem az első eset hogy így mosom le. Lehetséges hogy a szenzor halt meg? Azt néztem újonnan egy vagyon.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!