Üdv! Milyen index relét válasszak a motoromba? (info lent)

válasza:Kapcsolódó kérdések:
egy opel vectra kombiról van szó, 2001es évjárat, a lényeg tegnap este leraktam az autót semmi gond nem volt vele, volt, reggel szol a szomszéd hogy megy az index, hát gondoltam talán a rajt hagytam job vagy balra, és azért megy... lemegyek és azt veszem észre hogy az...
Vagy veszélyes? Ha abból indulok ki,hogy a kocsi megengedett össztömege 2345kiló,akkor a 4x615kg=2460kg-nak elégnek kellene lennie. Rosszul gondolom?
Mert ismerösömnek van eladó motorja amiben 70ccm-es henger van és egész szépen megy, csak 100 hogy tilos azzal vizsgázni. Esetleg van valami alternatíva vagy felejtös?
Skoda Octavia 1. évjárat: 2001 és Skoda Fabia 1. évjárat: 2000 autókhoz kellene infó. - Hol találok az Interneten kapcsolási rajzot? - Esetleg tudja-e valaki, hogy a kocsiban milyen színű vezetékek és hol érintettek a vonóhorog visszajelző és a horog csatlakozó...
Van egy kínai 40cc 4t robogóm aminek a cdi-je tönkrement és csak olyat találtam ami 50cc-125cc ig jó. ez jó lehet az enyémhez?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!