Magyarországon van olyan szervíz ahol át tudnak alakítani egy jobbkormányos Nissan Skyline gtr 34 et balkormányossá? Hozzávetőlegesen mennyibe kerülne?
Igaz hogy Mazdáról írnak, de a lényeg ugyanaz:
Magyarországon biztos h nem találsz hozzá olyan alkatrészeket amik kellenek h bal kormányos legyen. Azt a 250 ezret szorozd be még párral ... több milliós nagyság rendel kell számolni ilyen kocsinál.
Ajánlom figyelmedbe ezt : [link]
Én ültem már jobb kormányos Skyline-ba volán mögött és csak akkor tűnt fel mikor kiszálltam h "jééé a másik felén ültem :)"
köszi mindenkinek :D
17:24 ezek szerint nem olyan furcsa, illetve nem nehezebb vezetni mint a balost (csak mert gondolom másabb azért)?
Tudtommal Németországban csinálnak hozzá alkatrészeket, amivel át lehet alakítani. Viszont abban teljesen biztos vagyok, hogy Amerikából is tudsz hozzá rendelni, mert ott azért elég nagy kultuszautó az erharmincnégy.
Szerintem PoweredÁkihoz hasonló tuningmájerek biztosan át tudnák alakítani, ha kapnak hozzá kellően sok időt, alkatrészeket és persze sok pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!