Úgy vettem észre hogy árban nincs nagy különbség a 3 és 5 ajtós között, legalábbis az öreg autóknál.
Én általában egyedül mennék autóval de mégse biztos hogy rászánnám magam egy 3 ajtós autó vásárlására.
2014. máj. 7. 20:02
1/8 anonim válasza:
Nem, sokkal nehezebb az eladásuk. Az pedig csak egy szempont, hogy általában magában megy az ember. Egy nagyobb dobozt vagy táskát is bajosabb betenni.
2014. máj. 7. 20:06
2/8 szelepke válasza:
10 éve 3 ajtós kocsim van.
A barátnőmnek meg nekem elég.
Ha a haverok hőbörögnek..."mehettek taxival is b*zmeg" XD
2014. máj. 7. 20:06
3/8 anonim válasza:
Családnak, alap hogy 4-5 ajtós kell ez nem kérdéses. De ha pl egyedűl vezetsz, vagy esetleg van melletted még a bnőd, kkor 3 ajtós tökéletes. Mivel nagy valószínűséggel ritkán lesz hátul ülő. Ezért csak ritkán kell előre hajtani az ülést. Szóval dizájn és kényelmességen kívül semmit nem befolyásol.
2014. máj. 7. 20:08
4/8 anonim válasza:
én nem vennék még akkor sem ha egyedül megyek,mert mi van ha véletlenül nem egyedül akarok menni akkor egy lőrésen mászkáljanak kibe állandóan az emberkék.Vagy ha csak valamit vinni akarok amit az utastérbe célszerű szállítani akkor a pakolgatással is gond van ha csak 3 ajtós az autó.Vagyis nem vennék mert nem praktikus.
De ha neked tetszenek akkor hajrá a praktikusság hiányán kívül semmilyen más hátrányuk nincsen a 3 ajtós autóknak.
2014. máj. 7. 20:09
5/8 anonim válasza:
Jelenleg 3 ajtósom van. Első autóm, általában egyedül megyek, úgyhogy most bőven elég. Később, családdal már kényelmetlen lenne szerintem.
Én nem direkt 3 ajtósat kerestem, de használt autót vettem és ez volt az, ami mindenben megfelelt az elképzeléseimnek, az állapota is jó, és az ára is reális volt. Ezért lett ez. Ha egy 5 ajtóst találtam volna, akkor azt vettem volna.
2014. máj. 7. 20:11
6/8 anonim válasza:
Van már 5 ajtósom, simán vennék mellé egy három ajtósat is.
2014. máj. 7. 21:02
7/8 anonim válasza:
Én nem vennék, de ez esetemben gyakorlati kérdés. 3 gyerekülést beműteni hátra picit komplikáltabb 3 ajtós autó esetén :). Ha neked nincs ilyen problémád akkor nyugodtan vehetsz szerintem.
2014. máj. 7. 21:45
8/8 anonim válasza:
Ősszel még simán megvettem volna azt a 3ajtós kocsit, amit ajánlottak nekem (kicsit rozsdás, öreg is, de első kocsinak megfelelő). Azóta a papír is megvan, de inkább vennék 5 ajtós kocsit (pedig barátnőm sincs), mert egyszerűen jobban tetszik, jobban lehet bele pakolni is. (baráti körből meg csak nekem van jogsim, így egy esetleges utazáskor alap hogy jobb lenne az 5 ajtós). Meg a másik szempont: a kocsi amit kinéztem magamnak, csak 5 ajtóval kapható, így nem rágódok ilyeneken :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!