Milyen autó volna a nekemvaló?
Figyelt kérdés
Ritkán lenne használva, Pestre költöztünk fel és lényegében csak mikor hazamegyünk akkor kéne (500km az út oda vissza) igazából havonta minimum hazajárok rokonokhoz, barátokhoz, mivel anyukám és tesóm is jönni szoktak így a vonat oda vissza kerül vagy 25 ezerbe, sztem egy autó max fele volna. Kicsit ilyen sportosabb kellene, megbízható, kényelmes a hátul ülőknek us, normális fogyasztású és a maximum amit szánok rá 800 ezer. A kényelmet szó szerint értem a magam 195 centijével, öcsém 200, szóval egy swift felejtős :D Én kapásból a ford focusra gondoltam, nem tudom azt ennyiért kapni lehet e már. Előnyt jelent a nagy csomagtér, de nem kritérium :) Köszi előre is!2014. máj. 8. 18:33
1/20 anonim válasza:
Őszintén? A benzin se lesz kevesebb 25 ezernél.
2/20 anonim válasza:
Ja nem lesz kevesebb mert a mi 1.4 astránk egy tele tankkal 600 km-t megy el ami kb. 25000 forint.
3/20 A kérdező kommentje:
Hát nem tzdom, ha még 7 litert is fogyaszt a kocsi akkor 7x5x420 az 14700Ft. Az kevesebb, és nem kell átszállni 2x meg házhoz visz. De a kérdés nem erre vonatkozik.
2014. máj. 8. 19:12
4/20 A kérdező kommentje:
12 literes fogyi kell ahhoz, hogy 25 ezerbe kerüljön, ahogy néztem efy focus olyan 6ot eszik szal lazán megvan, de mivel nem értek az aztókhoz nem tudhatom, ezért várok megerősítést vagy tippeket.
2014. máj. 8. 19:14
5/20 anonim válasza:
autópályán kevesebbet fog enni ez tény. De míg ha valami a vonatban elromlik, akár rajta ülsz akár nem, nem neked kell fizetni. Míg egy saját autónál neked kell. Szóval nem lesz kifizetődő. Meg ugye mire vissza jön az autó ára... :D Szóval más szemszögből kéne megközelíteni ezt a vásárlást. Mert eme szemszögből bukott helyzet.
6/20 A kérdező kommentje:
Tudom, de mivel friss a jogsim, + terveztünk is autóvételt így amiatt nem gond, jogos hogy a vonaton nem fog bejönni az ára, dkár volt mondani, igazából csak nyomatékosítani akartam h keveset fogok vele járni, de akkor messzire.
2014. máj. 8. 20:19
7/20 anonim válasza:
Toyota Corolla/Avensis/Carina
Opel Astra F/G, Vectra
8/20 anonim válasza:
800.000-ért már egész jó avensiseket lehet kapni igaz az első generációsból.A régi focusok nem egy nagy autók nem sokkal nagyobbak a swifttől.Inkább ilyen passat/avensis méretű autókat nézegess azokban már ellehet férni is 5 embernek is.
itt egy 1.6 benzines szervizkönyves
és a fogyasztása is jónak mondható
9/20 anonim válasza:
vagy itt van ez ennél kinagyíthatók a képek és a belsejéről is van egy jó pár kép így láthatod hogy mekkora az utastere az autónak.
10/20 A kérdező kommentje:
azért a fogyasztás a fokusoz képest nem a legjobb, de az autó tetszik
2014. máj. 8. 22:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!