Milyen autó volna a nekemvaló?
Szívesen.
Amit én linkeltem az benzines meg jóval nagyobb autó a fókusztól,szóval ezért is fogyaszt többet mint egy dízel fokusz,viszont ilyen kis összegért és főleg hogy havonta csak 500 km mennél lehet hogy jobban megéri egy benzines autó mint egy dízel ,legalábbis az alkatrész árak véget,ugyanis ilyen kevés km futás mellett a dízel alacsonyabb fogyasztása nem nagyon fedezi majd a javítás költségeit,dízelt akkor éri meg venni ha sokat mégy.
Mellesleg attól hogy kombi egy autó az utastere nem lesz nagyobb csak a csomagtartója pakolhatóbb.
Viszont személy szerint én csak azért nem tartanák fent egy autót hogy havonta egyszer 500 km-ert menjek vele.
Az is kevés,hidd el egy benzinessel jobbén jársz ha csak évi 10.000 km körül mégy.
Pedig dízel kocsim van nekem is,de én használom is rendesen így megéri hiába drágább hozzá kicsit az alkatrész mint egy azonos kategóriájú benzineshez, viszont nekem az alkatrészek árának nagy részét vissza hozza a fogyasztás különbség mert sokat megyek.Nem beszélve arról hogy az sem tesz jót egy autónak ha nincs használva egy dízelnél meg pláne,főleg egy modern dízelnek meg pláne nem.
Erre még mindig benzines kell.
Dízelt több ezer km-re szoktak venni.
Peugeot 607 2.2HDI? Nagy elől és hátul a hellyel biztosan semmi probléma nem lesz, csomagtér szintén terebélyes, lehet pakolni bőven.
Én használtam sokat ilyet, ráadásul fiatalon vettem, jó picit furán nézett ki, nem épp az a tipikus " fiatalok veszik " autó, de egy pillanatig nem bántam meg. Dinamikus is, 150-ről még lehet vele kényelmesen gyorsítani, e mellé 6-8 literrel el lehet vele menni attól függően, hogy hajtod. Egyetlen gond nekem annyi volt vele, hogy a számítógép nekiáll egyszer mindent kijelezni, keréknyomásokra panaszkodott folyamatosan, de ezt igazából egy 10 perces kis javítással megoldotta a szaki, azóta semmi gond sem volt vele.
Például ez itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!