Új autó vásárlás előtt állok sokféle dologt olvastam és hallottam de persze mind egymással szembe, lenne pár kérdésem amire nem találtam választ (? )
Ott kezdődik,hogy jelenleg egy 1.5i-s 97-es honda civic-et vezetek tetszik jól is húz csak nem az enyém és most nyáron itt lenne az ideje venni egy sajátot átírással együtt maximum 700-am lenne rá de ennél már egy kicsivel sem több.
Sokat láttam az e36-ost meg az a4-es audit "veszekedni" írták,hogy még ha lenne is jó ilyen árban az nem húz annyira jól,csak sehol sem tudtam meg hogy az mit jelent, húz annyira mint ez a civic? városiban 7,6-os fogyasztással megyek rendszeresen 4-6os villamos vonal környékén. Nem autóversenyezni akarok nekem elég ha 50-70-90ig jól gyorsul fogyasztás 10 liter körül még belefér nem érdekel,hogy mennyi szaladgál belőle az utcán viszont a kinézete igen és ne legyen túl apró de nem követelmény a 4-5 ajtó
Köszönöm annak aki elolvassa és érdemben válaszol is rá.
köszi a válaszokat, a civic 1035kg tehát épphogy
ezt a két típust csak példának hoztam fel bármilyem más márkát és típust is szívesen megnézek ha kapok ötletet
leginkább napi hasnzálatra de nem a belvárosba arra csak akkor járok ha valaki mást elviszek mostanába amikor csak lehet a rakpartot hasnzálom így ez a kocsi is kevsebbet fog fogyasztani,majd tankoláskor derül ki mennyivel
tehát napi használat de elsősorban város két vége között és nem dugóban araszolás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!