Mazda 3 1.5 benzin vagy Toyota Corolla 1.3 benzin? Új autó mindkettő.
Figyelt kérdés
Melyik japán típus számít megbízhatóbbnak? Mazda vagy Toyota? Nem volt még japánom, nem is nagyon ismerem a japán kocsikat, ezt a két márkát istenítik. Mindkettő jó?2014. máj. 13. 18:59
1/7 anonim válasza:
Mindkettő jó autó. A Mazdának ez az új motorcsaládja, elég sokat várnak tőle. A Toyota Corollából meg több mint 40 milliót adtak el eddig, nem véletlenül. Mazda szebb, de én a Corollát venném.
2/7 anonim válasza:
Mivel új autó tökmindegy válaszd azt, amelyik jobban tetszik.
3/7 anonim válasza:
Menj el szalonba, ülj bele elől-hátul, menj egy próbakört.
4/7 A kérdező kommentje:
10 + évre venném, tehát hosszú távra, ezért fontos a megbízhatóság.
2014. máj. 13. 19:46
5/7 anonim válasza:
Mindkettő jó, de inkább a Corolla.
6/7 anonim válasza:
Mindkettő nagyon jó autó, kérdés: milyen vezető vagy, meg úgy általában mit vársz egy autótól. Ha van igényed egy kis izgalomra, sportosságra, akkor inkább a Mazda. Ha egy kiszámítható, nyugodt, izgalomtól mentes, megbízható jó autót akarsz, akkor jó választás a Toyota is. Én inkább Mazda párti vagyok, de el kell ismerni, a Toyota is tud autót gyártani.
7/7 A kérdező kommentje:
Mazda futóművéről azt írják, hogy sportos-feszes. Ez annyit jelent, hogy rosszabb úton kényelmetlen benne utazni mert ráz? Toyotát mondják inkább kényelmesnek...
2014. jún. 15. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!