Mivel lehet benzint keverni ami olcsó?
Figyelt kérdés
Benzint árul a szomszéd és olyan szine van a benzinnek mint a viz nem sok hiján,mit tud bele rakni hogy nem vevődik észre benne semmi csak a szinén?De amugy a kuton tankol és olyan árba adja mint ahogy veszi2014. máj. 15. 18:09
1/8 anonim válasza:
Hát én még vízszínű benzint nem láttam, ha nincs színezve, akkor enyhén sárgás színű. Egyébként bármi lehet olcsó, csak el kell lopni...
2/8 anonim válasza:
Nagy-nagy kockázattal.
Egy rosszakaró elég és irány a sitt. Jövedéki bűncselekmény minősített esete, bűncselekmény. Büntetési tétele kettő és tíz év között, elkövetési értéktől és egyéb tényezőktől függően.
3/8 szántóvető válasza:
gazolinnal.az színtelen csak lerontja a benzin oktánszámát ezért nehéz elképzelni hogy ezzel keveri,csörögne a motor tőle.
" olyan árba adja mint ahogy veszi"-akkor miért adja el?miért veszed meg ha nem olcsóbb mint a kúton?
5/8 szántóvető válasza:
6/8 anonim válasza:
biztosra akartam menni. valaki a gázolajat hívja gazolinnak.
gondolod hogy otthogy kerozinnal keveri a benzint...?
mer az olcsó?
7/8 A kérdező kommentje:
Igen ugyanolyan árba adja mint ahogy megveszi,csak valamit belekever és több lesz neki belőle,ezért szeretném megtudni hogy mit önthet bele.amugy a szine majdnem mint a vizé és oktánszáma biztos hogy nincs mert sokkal többet eszik az autó és semmi ereje
2014. máj. 15. 20:12
8/8 anonim válasza:
És te megveszed?
Nem tudod mi az, nem tudod mi van benne szóval fingod nincs róla, hogy mit ad el neked, de eladja eredeti áron. Te meg megveszed. Hülye vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!