Eladtam az autóm, nem volt tökéletes, másnap széthullott a vevőnek. Visszavegyem?
Kombi Astra F szívódízel, nem egy versenyautó, de a vevő a kipróbálásnál úgy vezette, mintha egy 911-es Porsche-ban ülne. Mondtam neki, ez így nem lesz jó. Amúgy van még egy autója, valami böhöm benzines 3000 cm3-es valami.
Nálam 2 évig semmi gond nem volt vele, én mondjuk vigyáztam rá, nem vagyok saját magam ellensége. Eztán lehet, mivel nem nyúztam úgy, mint a vevő, nem is jött elő nálam semmi hiba. Nem tudom.
Úgy hozta vissza az autót, hogy vastagon volt alul rajta a sár, kb mintha földúton ment volna vele 100km-t sárban, az egyik féltengely eltört.
Ti visszavennétek?
Kösz mindenkinek.
Csinálhattam bármit, visszahúzták ide, mondta, adjam vissza a pénzt, valamivel kevesebbet(40 ezer)
Belementem, visszaadtam nekik, végül is csak egy külső csuklót kell rá szerezni. Bontóban azt hiszem komplett féltengely 10 rongy, komám kicseréli nekem pár ezerért, 5 perc alatt megvan vele.
Meg félig tele is tankolta.
Végül is korrekt volt így.
Mindegy, kicsit jobban rendbe rakom még, aztán adom el.
de hogy miért lett itt mindenki lepontozva, azt nem tudom.
Én zöldet nyomtam mindenkinek.
Jól van, Te tudod...
Lepontozás: itt ez a népszokás, bárki bármit ír lepontozzák. Én már nem is foglalkozom vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!