Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy régeb bi bmw mennyit...

Egy régeb bi bmw mennyit fogyaszt városban?

Figyelt kérdés
Ilyen 316 és társai, amik a fiatalok körében kedveltek. Én megmondom őszintén nem vennék BMW-t, nem azért, mert nem tetszik, egyéb okokból. De kíváncsi vagyok akik naphosszat ezzel szaladgálnak, még az iskolapadban ülő fiatalok mennyit költhetnek benzinre? Gondolom városban nem 6 liter fogyasztanak főleg, hogy nyomják nekik és télen iszonyat vagányak, mikor forgatják a tesco parkolóba.
2014. máj. 17. 08:18
 1/5 anonim ***** válasza:
70%
benzinesek 9-10 litertől felfele ,dízelek 7 litertől felfele (attól függően mekkora a motor és a kasztni)
2014. máj. 17. 09:41
 2/5 anonim ***** válasza:
egy felnőtt férfi mennyit eszik?na ez is egy ilyen kérdés...egy 326 arbi eljár olyan 6 max 7 liter benyával ha egy kicsit ésszel használja az ember. egy 318IS el is el jár az emebr simán 7 literrel és akkor még nem is sporolt nagyon...325 az már hathengeres az már inkább 8-9. de egy kétliteres mondeo napjainkbol se eszik jelentősen kevesebbet.egy időbe jártam sokat ilyenekkel lehet ezt ésszel vezetni. persze ha taposod pláne valami nagyköbcentisnek akkor zabál. meg ha forgatod a tesco parkoloba megeszi a 20at...az is ből kb 1-1,5 ora alatt ki lehet etetni a 40liter benyát ha játszol vele...
2014. máj. 17. 09:59
 3/5 anonim ***** válasza:
v12 12 litert eszik, 316i megeszi a 9 litert, 1.6-os 4 henger.
2014. máj. 17. 10:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Egy 16-os az elvan 8 literrel városban, de nem "jaszkari" üzemmódban. Annál a 9-10 liter sem extrém dolog.
2014. máj. 17. 10:52
 5/5 anonim ***** válasza:

"Gondolom városban nem 6 liter fogyasztanak főleg"

Melyik normális teljesítményű benzines autó eszik 6 litert városban? :D

Öcsém az E30-cal vegyesben 7,5 literrel eljár, városban (BP) a 8-9 litert simán megeszi neki. Amikor gumit éget vagy épp csúszkál vele ( nem csak hóban ) akkor meg kit érdekel a fogyasztás? :D

Ha normálisan hajtják akár a régi BMWket, akkor azoknak sincs horror fogyasztásuk. Az én tizen pár évvel fiatalabb Volvom városban nem nagyon megy 15 liter alá. Na ez a parás, nem a 316 :D

2014. máj. 17. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!