Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Régi 1.3as swift ekkora...

Régi 1.3as swift ekkora magassághoz nem való ugye?

Figyelt kérdés
Ültem már olyan kocsiba, elől nem volt probléma, hátul nem fértem el. 190 cm vagyok meg 100 kg, szóval egy swift nem nekem való ugye? :D más alternatíve, hasonló paraméterekkel, hasonló árban? G astra esetleg vagy még mi?
2014. máj. 17. 10:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Magadat szeretnéd meggyőzni vagy valaki mást? Nekem van egy haverom, aki közelebb van a 2 méterhez mint az 1.90-hez, de évekig futárkodott régi Swifttel. Igaz nincsen 100 kiló a srác.
2014. máj. 17. 10:55
 2/5 szántóvető ***** válasza:

talán egy ilyen ha jó állapotban van:

[link]

2014. máj. 17. 11:11
 3/5 anonim ***** válasza:

Még egy 2002-2003 évjáratú swift árán ami 4-500.000 ft ennyiből sem kapni normális G astrát ha astra kell az F ezeket érdemes nézni bár ha nem kombi az sem sokkal jobb ilyen szempontból mint a swift.

Ha nagyobb kocsi kell sajnos tényleg valami idősebbet érdemes nézni.

fél misiért már kilehet fogni pl egy jobb állapotú Toyota Carinát is 1.6 benzines motorral még a gatyádat sem eszi le.Viszont nagy tágas utastérrel rendelkező autó.

pl egy iylen

[link]

2014. máj. 17. 11:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Az Audi 80 tényleg alternatíva lehet, eléggé tágas, és 500 ezer körül már találsz jó állapotút.

Emellett én még ajánlom a Daewoo Lanos-okat, és a Citroen Xsara-kat. Több hely van bennük, mint egy Swift-ben.

Érdemes esetleg személyesen kipróbálnod mondjuk egy használt kocsi kereskedésben. Megvenni persze nem kell onnan, de ott bele tudsz ülni, megnézni, hogy mennyire kényelmes, stb.

2014. máj. 17. 11:57
 5/5 szántóvető ***** válasza:
100-as audit akartam keresni mert az nagyobb de olyat nem találtam normálisat :)
2014. máj. 17. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!