Leért a kocsi alja! Lehet baja? Ha igen mit kéne tapasztalnom rajta, hangosabb lessz vagy ilyesmi?
Hangot akkor fogsz hallani, ha "megtépi" a kipufogót.
Folyni azért nem folyik, mert a folyadékot szállító csövek (tüzelőanyag, fékfolyadék) nem középen, védtelenül vannak elvezetve, annál azért trükkösebbek az autógyártók.
Viszont érdemes alánézni akna vagy emelő segítségével. Valószínűleg azt fogod látni, hogy semmi sem hajlott el vagy görbült meg - viszont valószínűleg lehorzsolta a festéket (legyek szakszerű: a bevonatot), a sérülést pedig jó lenne lekezelni valamivel, hogy ne tudjon rozsdásodni.
Ahogy Agent K kolléga írja.
Érdemes jó alaposan átnézni. Ha eddig semmi nem tűnt fel akkor jó eséllyel semmi komoly. De lehet hogy horpadt a kipufogó, vagy deformálódott valami.
Én egyszer jártam hasonlóan, alacsonyabb volt az útpadka mint aminek a sok avartól tűnt és egy jó 15-20m hosszan végighúztam a kocsi alját. Szerencsére a legalacsonyabb pont a hátsó híd emelési pontja volt így csak az sínylette meg(de az elég csúnyán)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!