Egy BMW 645ci V8, hogy van el 10-12 literből vegyesben, mi a titkuk?

Autópályán, 130-al, tempomattal.
Amúgy városba meg általánosságba ennél lényegesen több. Egy 530D jár el 10 literből vegyesbe.

Ennek az utolsó 6000km-en 12,8 az átlaga, automata váltóval, sok várossal!
Másfele keresgéljetek szerintem.

" Egy 530D jár el 10 literből vegyesbe."
Főnököm 530d-je 8,7-es átlagot mutat, 85% Budapesten belül.
Mi a titka a 12,5 literes vegyes fogyasztásnak? Hogy nem kell nyomni neki és nem szabad sokat dugózni. Az én autóm ( bár nem 330 Le csak 272), de vegyesben az is elvan 12 liter körül.Értsd : vegyesben! Csak városban 15-16-tól fölfelé. Városon kívül akár 10 alá is lehet vinni, így jön ki a vegyes fogyasztás ennyire.
Én egy időben sokat pályáztam ( kb 70%autópálya+országút , a maradék város) és az átlagom 11 körül alakult.

John_McClane
Nekünk E39 van, azzal 10 liter alá menni városba a közel lehetetlen kategória - őláne mert touring. Az újabb típusok nyilván jobban fogyasztanak.
De a 645i egyrészt benzines, másrészt szintén régi zenész, mert 2004-2006 között gyártották ha minden igaz.

"Nekünk E39 van, azzal 10 liter alá menni városba a közel lehetetlen kategória - őláne mert touring. Az újabb típusok nyilván jobban fogyasztanak."
Hát, az 1500 kiló feletti benzines autókkal tényleg lehetetlen városban 10 alá menni, ez sajnos ilyen.
Az enyém nettó 1700kg és csak városban nem nagyon lehet 15 alá vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!