Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az üzembentartói szerződést,...

Az üzembentartói szerződést, ha letöltöm, kinyomtatom és kitöltöm, azt is ugyanúgy elfogadják az okmányirodában, mint a papírboltban kapható nyomtatványt?

Figyelt kérdés
2014. nov. 25. 20:18
 1/1 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy milyen az a nyomtatvány. A 304/2009 Kormány rendeletben foglaltaknak kell megfelelnie.
2014. nov. 25. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Miért írnak mindenhol mást az üzembentartói bejegyzésről? Vennék egy kocsit üzembentartóival, és nem mindegy, hogy melyik

Itt azt írják ami rám vonatkozik, hogy 24 forint: köbcentinként, az majdnem annyi mintha normálisan átírnámItt meg azt írják, hogy a vagonszerzési illeték 25%-ért csinálják meg az üzembentartóit, plusz az új frogalmi ára Ez azért nem mindegy, 100 ezer forint...

Ha egy autónak nincsenek papírjai, akkor az miért nem forgalomba helyezhető?

Az egy darab papír, azt akár ki is lehet nyomtatni, az okmányirodában, akkor mégis mi a gond?

Elég-e alkuszon keresztül megkötött biztosítási ajánlat az okmányirodában?

Vásároltam egy autót, amit elvittem eredetiségvizsgára. A vizsgáztató biztosítási alkuszként is tevékenykedik és kötöttem is vele egy kötelezőt. Itthon eszméltem rá, hogy amit kaptam papírok azokon nem szerepel se egy aláírás se egy pecsét, a csekk pedig gondolom majd...

Mennyire gond hogy vettem egy használt autót, mentem vele azért pár km-t, kötelezőt meg most kötöttem?

Tehát eltér az adásvételin meg a biztosítási lapon a km óra állása. Lehet gond az okmányirodában?

Üzembentartói szerződést bármelyik hivatalban lehet kötni?

Más városba költözött a tulaj és ide már nem jön vissza. Kérdésem, hogyha az autó ide van bejelentve, attól még más városban is lelehet papirozni, vagy csak abban a városban, ahová az autó be van jelentve?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!