Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki swift 1.3 16v motornál...

Suzuki swift 1.3 16v motornál hol van az alapjárat emelő motor?

Figyelt kérdés
esetleg képet kérhetnék?

2014. dec. 17. 07:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Az injektor mögött,kicsit lent..Egy fekete "dobozt" keress
2014. dec. 17. 08:44
 2/3 kata kata ***** válasza:
2014. dec. 17. 08:59
 3/3 A kérdező kommentje:
megvan köszönöm szépen. :)
2014. dec. 17. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Honda civic 1993 as, leesik az alapjárat. Mi az oka?

Inditáskor rendben, városi közlekedésben rendben, viszont ha gyorsabban megyek és megállok, üres járatban 100 ra lemegy az alapjárat, viszont nem fullad le. Parkolásnál annyit észrevettem, hogy ahogy a világítást lekapcslom kezd magához térni az alapjárat.

Simson s50 b1 ha több mint fél gázt adok neki lefullad mia baj?

Volt már kicserélve blokk, gyújtás, karburátor, de még mindíg nem akar jó lenni, alapjáratok meg nagyon pörög, de alig bír elinduni alattam, 2.-ba alig tudok felválltani mert nincs emg a kellő fordulata hozzá, mi a baj ? karburátort mindenhogyan beállítottam már

Ha hegyesebb vezérműtengely van egy motorban mint a gyári, akkor az okozhat alapjáraton magas CO értéket?

Azt tudom, hogy ettől egyenetlenebb lesz az alapjárat és nyomatékszegényebb alacsony fordulaton a motor. De egy computer vezérelt, lambdaszondás autóban ez elronthatja az emissziót? Csak és kizárólag alapjáraton?

Sportvezérműtengely okozhat magas CO értéket alapjáraton?

Azt tudom, hogy ettől egyenetlenebb lesz az alapjárat és nyomatékszegényebb alacsony fordulaton a motor. De egy computer vezérelt, lambdaszondás autóban ez elronthatja az emissziót? Csak és kizárólag alapjáraton?

Mért áll le a simsonom?

Van egy endurositott simsonom,mikor beindul akkor nagyon magas az alpjárata,és megy kb 10-15mp-et és aztán lefullad és leáll. Mért van ez ,mit kéne rajta beállítani ?

Alapjáraton néha ilyen halk koppanást lehet hallani, mi lehet az?

Nem sűrűn csinálja ezt, csak néha azt veszem amikor állok, hogy koppanik valami, de nem feltűnően hangosan, csak épp hogy hallani

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!