Suzuki swift 1.3 16v motornál hol van az alapjárat emelő motor?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Inditáskor rendben, városi közlekedésben rendben, viszont ha gyorsabban megyek és megállok, üres járatban 100 ra lemegy az alapjárat, viszont nem fullad le. Parkolásnál annyit észrevettem, hogy ahogy a világítást lekapcslom kezd magához térni az alapjárat.
Volt már kicserélve blokk, gyújtás, karburátor, de még mindíg nem akar jó lenni, alapjáratok meg nagyon pörög, de alig bír elinduni alattam, 2.-ba alig tudok felválltani mert nincs emg a kellő fordulata hozzá, mi a baj ? karburátort mindenhogyan beállítottam már
Azt tudom, hogy ettől egyenetlenebb lesz az alapjárat és nyomatékszegényebb alacsony fordulaton a motor. De egy computer vezérelt, lambdaszondás autóban ez elronthatja az emissziót? Csak és kizárólag alapjáraton?
Azt tudom, hogy ettől egyenetlenebb lesz az alapjárat és nyomatékszegényebb alacsony fordulaton a motor. De egy computer vezérelt, lambdaszondás autóban ez elronthatja az emissziót? Csak és kizárólag alapjáraton?
Van egy endurositott simsonom,mikor beindul akkor nagyon magas az alpjárata,és megy kb 10-15mp-et és aztán lefullad és leáll. Mért van ez ,mit kéne rajta beállítani ?
Nem sűrűn csinálja ezt, csak néha azt veszem amikor állok, hogy koppanik valami, de nem feltűnően hangosan, csak épp hogy hallani
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!