Van egy L200-as om, azon hogy kell bekapcsolni az összkereket?

válasza:Az inkább a felező lesz, H=magas, L=alacsony. Így nagyobb nyomatékod lesz nehéz terepen, emelkedőn, stb.
A differenciálzár pedig arra jó, hogy akkor is engedi forogni mindkét kereket adott tengelyen, ha az egyik oldalon nincs tapadás.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Xenon izzós, ezért van benne fényszóró mosó, de nem tudom hol tudom bekapcsolni, még sose próbáltam ki. Az ablakmosó karnál sejtem, hogy valamerre kell tolnom. Magamfelé húzve ablakot mos, fölfelé gyorsítom a lapátokat, lefelé eggyet töröl. Az előrenyomás lenne a...
-központizár gombja megvan be is nyomom de nem sípol bizonyos idő eltelte után sem -riasztó nincs benne csak központi ....
Nos a kérdés adott. Ugyanis sokakat látok mostanság így közlekedni hogy csak a ködlámpájuk ég.
Láttam autoknál és a Kresz-be is benne van, hogy az út szélén elég csak az egyik oldali helyzetjelző lámpákat bekapcsolni. Suzuki Swift-be lehet ilyet? És ha igen akkor hogyan kell felkapcsolni? :D
Nem vagyok egy nagy autózsonglőr(kb 1 hónapja vettem), és ugyan bal oldalt megtaláltam a ködlámpa tekerőjét, de nem jöttem rá, mit kell vele csinálni. A segítségeket előre is köszönöm!
És hogyan kell a klimát bekapcsolni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!