Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az Aprilia rs 125 az mennyire...

Az Aprilia rs 125 az mennyire megbizhato?

Figyelt kérdés
Az Aprilia rs 125 az mennyire megbizhato motor mert sokmindent hallottam rola valaki aztmondja hogy hibatlanul müködik valaki meg hogy folyamatosan szervizbe kell vinni! Melyik az igaz en szerintem megbizhato motornak tünök de meg nemvoltam egy Aprilianak sem a tulajdonosa ezert kerdezlek titeket! Illetve mi a különbseg a 2t es a 4t motor között mivel jobb az egyik a masiknal? (ilyenkor gondolok a sebessegere,gyorsulasara,fogyasztasara,megbizhatosagara stb.)

2016. jún. 19. 22:00
 1/6 anonim válasza:
1 hónapja van meg hülyeség a folyamatos szerviz, de ha egy karbit nemtudsz kipucolni meg egyáltalán nem értesz a motorokhoz hanyagold..
2016. jún. 20. 12:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyszer kell normálisan felújítani, utánna megfelelő időközönként cserélni a kopó alkatrészeket, olajra odafigyelni és nem lesz vele gond.
2016. jún. 22. 18:00
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek na es a 2t es a 4-t között van valami különbseg hogy esetleg gyorsabb az egyik a masiknal?
2016. jún. 23. 18:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Egy 2T 125-ös motor kb olyan szinten van, mint egy 4T 250-es, vagy még erősebb. A 2T többet eszik, gyorsabban kopik, viszont sokkal erősebb és gyorsabb.
2016. jún. 23. 19:43
 5/6 anonim ***** válasza:
4t tartósabb
2016. jún. 25. 21:41
 6/6 A kérdező kommentje:
Hogyertsem azt hogy jobban kopik?Elhasznalodik a motor es ujat kell venni vagy elviszem a szervizbe es megcsinaljak 10 000Ft-ert meg hogy lehet azt eszlelni hogyha kopik?
2016. jún. 27. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!