Szerintetek egy új Lada Niva mennyire menő autó?
Gyártják még a Nívát?
Menőnek egyáltalán nem menő, ismerősömék az erdőre járnak ki vele fáért. Vagy ha vadászni hívnak, akkor oda.
Az egyik legbarátságosabb árú terepjáró, van létjogosultsága.
Hogy mennyire menő? nos nem menőzésre tervezték, de ha valakinek van egy kis tartaléka, akkor bizony egy otikai tuninggal kimondottan vonzóvá lehet tenni.
amúgy alapból soha nem lehet koszos..(kivéve,ha éppen esőben erdőznek)..egy tiszta, csillogó autó, tiszta gumikkal csakis menő lehet, bárki gyártotta.
Gyártják még, igaz egy része francia alkatrész. A dízel motorok pl. azok benne. Pontosan nem tudom én se még mi azon kívül.
Nem mondanám menőnek, lehet hogy egyszer megnézik, hogy húha új Niva, de utána annyi. És azért az új árából szerintem kapni normálisabbakat is, akár használtan. A régi Níváknak van jó ár/érték aránya inkább. De azt tényleg csak olyan vesz akinek arra is kell.
Az meg marhaság, hogy nem egy hú de jó terepjáró, igenis jó, nyilván vannak sokkal jobbak, de a Niva a maga kategóriájában jó terepjáró. "Komolynak" nem mondanám, de jónak jó. De alapvetően egyik gyári terepjáró se komoly ennyi erővel, majd egy kis pár százezres átalakítás után legfeljebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!