Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek a BMW E30...

Mi a véleményetek a BMW E30 kocsikról?

Figyelt kérdés
A lényeg, hogy van egy nagyon jó barátom, akinek van egy 89-es, utolsó gyártású E30-ja, amit eladna nekem, mert neki már megvan régóta és szeretne egy E36-ot venni. Állapota szerintem elfogadható, néhol a festék kicsit le van kaparva, jelenleg egy hibája van, a kardántengely. Azt kicserélnénk egyből. 318IS motor van benne, nyitott rendszerű. Ami újabb benne, a fedélzeti computer, gombbal indul, elektromos az ablak. 350ezerért adná nekem. A szüleimnek azzal van vele baja hogy régi, meg hogy a fenttartása drága. Szerintetek megérné? Kérésre küldök képet az állapotáról.
2016. jún. 23. 10:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Alapvetően jó autó, de amit rád akarnak melegíteni, az már egy fo stalicska.
2016. jún. 23. 11:38
 2/11 anonim ***** válasza:

Nem lenne vele semmi gond,de a Magyarorszagon futottak bontoba valok tobbnyire.

Amit neked kinalnek 350 ezere' az is egy hulla mar.Ne vedd meg.

2016. jún. 23. 12:17
 3/11 anonim ***** válasza:

Mii?

350 ezer forintért ajándék, és ez egy olyan autó, hogy már felfele megy az ára, lehet 2-3 év múlva eladod 500-ért ugyanilyen állapotban. Vedd meg, legalább tudod hogy nagyjából mi a baja, és nem lesznek meglepik.

2016. jún. 23. 12:51
 4/11 A kérdező kommentje:
Másik ismerősömnek összeírtam milyen változtatások vannak benne, azt mondta 1 millió körül ér így összesen. A srác legjobb barátom, rengeteget kocsikázunk együtt és ezért tetszett meg. Nem verne át és sózna rám szar kocsit. Nem is akar meggyőzni, azt mondta szívem joga. Jelenlegi egy hibája a kardántengely. Műszaki vizsgára is megvan minden gyári cucc amivel átmegy és még beszerelni is beszereli nekem akkorra.
2016. jún. 23. 12:56
 5/11 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

[link]

jelenleg így néz ki

2016. jún. 23. 13:02
 6/11 anonim ***** válasza:

Ha 1 milliót ér szerinte akkor nem adná oda még neked sem 350.000ért... Egyébként a szüleidnek igaza van, öreg, "drága" fenntartású autó.

Képek alapján fel van újítva, mégis pattog le a fényezés? Gondolom igénytelen munka, akkor meg inkább ne is foglalkozz vele

2016. jún. 23. 14:29
 7/11 A kérdező kommentje:
Azért adja el nekem, mert nagyon jóban vagyunk és így sokszor látná az autót, mert amúgy hiányozna neki. De ez lényegtelen, arra vagyok kíváncsi megérné e?
2016. jún. 23. 16:03
 8/11 anonim ***** válasza:

Havi átlagban 4-6000Ft a fenntartása úgy hogy 1 centit SEM mentél vele!

Illetve persze a szokásos 2 éves vizsga, kopó alkatrészek stb.

Sor 4 1.8L nem a legjobb választás. Akkor már inkább sor 6 2.0L, alig fogyaszt többet, de sokkal jobban megy és a hangja is jobb.

Megéri? Ha keresel legalább nettó 130-150e Ft-t havonta és szülőkkel élsz, akkor poénnak jó. Amúgy felejtő, mert nem móka a fizetésed nagy részét az autóra költeni.

2016. jún. 23. 16:12
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem érdemes már ilyen autókat venni, korosak, állandóan kell valamit csesztetni.
2016. jún. 23. 16:16
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerintem vedd meg, ha nem rohad.

Alig találni már normális E30-as BMW-t.

A motor nem gyenge hozzá, bárhol keresztbe lehet rakni, ha arról van szó.

Ennyi pénzt megér.

Attól hogy bmw, a fenntartása nem vészes egyáltalán.

2016. jún. 23. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!