Nem-e gyenge 120 loero egy opel vectra c 1.9 cdti caravannak?
Szerintem te nem érted.
Az autó 120 lóerővel is tökéletesen alkalmas a mindennapos közlekedésre, az pedig, hogy mennyire harapós mondjuk egy előzésnél, az abszolúte szubjektív. Lehet, amire én azt mondom, hogy bőven elég, neked még kevés.
ez a 150LE-vel úgy megy kb mint egy golf4 a 110LE-s dízellel.Ha ez segít kicsit abban,hogy mennyit számít a súly.Azért még is csak több mint 1.5 tonna :)
150LE-vel nyílbán egyszerűbb az előzés.Az meg,hogy kinek mi a harapós és mennyi,tényleg teljesen egyénfüggő.Valaki az 1.6 benzinesre is azt mondja,hogy jól megy.Átül egy 2 literes turbódízelbe és akkor jön a meglepetés...
150 lóerős JTDm motorú autóm van. Kényelmesen viszi a pályatempót, országúton az előzés sem tart órákig, a nyomatéka elegendő, nekem ennél több nem kellene. Az autó önsúlya 1540 kg, szóval elég nehéz gép, de még így is bőven elég ennyi erő. Van belőle 120 lóerős is, de az is hasonló tulajdonságokkal bír, egy kicsivel gyengébb csak.
Ki kell próbálni mind a 2 típust, és személyes tapasztalat alapján már tudsz dönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!