Az új Opel Insigniának a manuális váltója könnyen kapcsolható?
Ez attól függ, mennyire vagy erős.
De hidd el, hogy egy átlagos felnőtt ember, legyen az férfi vagy nő, ha nem is egy ujjal, de megerőltetés nélkül tudja használni akármelyik autó váltóját.
"De hidd el, hogy egy átlagos felnőtt ember, legyen az férfi vagy nő, ha nem is egy ujjal, de megerőltetés nélkül tudja használni akármelyik autó váltóját."
Aha nem ültél még manuális váltós BMW-ben, ott izomból kell váltani, viccen kívül, és nem, nem ezer éves BMW-ről beszélek!
Hát én most kipróbáltam! :) Ugyan nem Insigniám van, hanem J Astrám, de ha nem tévedek, ugyan ezt a váltót ami nekem van, szerelték Insigniába is.
3. és 4. között lazán tudom egy ujjal lökdösni a váltókart és tökéletesen bepattan így is a helyére. A többi fokozatnál is megoldhat az egy ujjah használat, csak ott annyival komplikáltabb a dolog, hogy oldal irányba is kell húzni a kart. Két ujjal praktikusabb, de eggyel is meg lehet oldani. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!