Lada Samara nem indul, mi a hiba?
Figyelt kérdés
Érdekes helyzetben vagyok a samara típusú orosz csodával. Tegnap hazafelé egyszer csak megállt, nem reagált semmire, húzni kellet a célig. Ma nekiláttam szerelni, trafó,gyújtáselosztó fedél, rotor és hozzájuk tartozó kábelek kicserélve, gyertyák is cserélve mind a 4! , 3 aksival is próbáltam, de nem indul be, a benzint nyomatja. Karburátor tiszta. Biztosítékok jók, világítás, kürt stb van. S mellesleg csak 1 a 3-as gyertyánál van szikra.A testelés jó.2016. jún. 25. 19:38
1/5 anonim válasza:
Gyújtáskapcsoló környékén nézz körül
Lehet 1 vezeték megtört vagy lelazult.
2/5 anonim válasza:
Nem csinál egyáltalán semmit, vagy 'köhög'? És amikor leállt, előtte hogy viselkedett? Karbiban a fúvókát nézd meg. Van az a pici luk rajta ami szeret eldugulni és idegbetegséget okozni. Kompresszort neki!!! Ha hülyeséget írtam akkor bocsi (20/L) :D
3/5 anonim válasza:
Azt írja nincs szikra.
Mi köze ennek a karburátorhoz?:)
asszem hogy a gyújtáskapcsolotól 2 darab+ os kábel megy ki asszem ott van relé is.
Lehet ez sima kontakt hiba is rozsdásodnak a vezetékek csatlakozólábak.
Vagy még most is arra tippelek hogy, simán csak ki akar nyiffanni a gyújtáskapcsoló
4/5 anonim válasza:
Ja, a szikrás rész kimaradt. Ezer bocsi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!