Audi A1 vs Audi A5?
Pro és kontra?
Mióta megjelent az A5 olyat szerettem volna, de most kicsit elbizonytalanodtam.
Jelenleg van egy Toyota Yarisom és egy 3-as BMW-m, mindkettőt használom felváltva. A Yarisban imádom, hogy városban tökéletes, könnyen találok vele parkolóhelyet, nem eszik sokat, elvagyok vele. Hozáteszem, hogy 90%-ban városban vezetek. A BMW meg jól megy (260paci), kényelmes, konfortos, stb. Nő létemre jól parkolok, és nem csak mondom, de a Yarissal egyszerűbb.
Nos, régóta vágyom az A5-ösre, tetszik az A1-es is, mindkettőt biztosan nem fogom megvenni, mert minek? 99%-ban max ketten használjuk az autót, így a 3 ajtó nem jelentene problémát. Az A1-esnek elég a csomagtere, de az A5 annyira szép coupé. Az A5 felé húz a szívem, de az A1 lenne a praktikusabb.
Ha jól értem a BMW-t mindenképpen eladod, és vagy A1 vagy A5 és még a Yaris?
Hát nekem nem lenne kérdés, hogy A5 nagyon nem egy világ az A1 meg az A5, és szerintem tök felesleges 2 autó, ha úgyis tudsz vezetni akkor az A5-el is fogsz tudni parkolni, én úgy érzem az A1 csak azért opció mert hát kicsi és könnyű vele kis helyekre is beállni, nah a két autót összevetve az A1-ben kb ennyi is a pozitívum.
3opció van:
1. A1
2. Yaris és A5
3. A5
A BMW az repül. Külföldön élek olyan országban ahol nehéz parkolóhelyet találni. Tele van smarttal meg scooterrel a város, Budapesten nem lenne vészes. És a Yarisnak nem drága a biztosítása, ezért gondoltam, hogy lehet megtartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!