Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi A1 vs Audi A5?

Audi A1 vs Audi A5?

Figyelt kérdés

Pro és kontra?

Mióta megjelent az A5 olyat szerettem volna, de most kicsit elbizonytalanodtam.

Jelenleg van egy Toyota Yarisom és egy 3-as BMW-m, mindkettőt használom felváltva. A Yarisban imádom, hogy városban tökéletes, könnyen találok vele parkolóhelyet, nem eszik sokat, elvagyok vele. Hozáteszem, hogy 90%-ban városban vezetek. A BMW meg jól megy (260paci), kényelmes, konfortos, stb. Nő létemre jól parkolok, és nem csak mondom, de a Yarissal egyszerűbb.

Nos, régóta vágyom az A5-ösre, tetszik az A1-es is, mindkettőt biztosan nem fogom megvenni, mert minek? 99%-ban max ketten használjuk az autót, így a 3 ajtó nem jelentene problémát. Az A1-esnek elég a csomagtere, de az A5 annyira szép coupé. Az A5 felé húz a szívem, de az A1 lenne a praktikusabb.

2016. jún. 26. 10:51
 1/8 A kérdező kommentje:
Az is opció, hogy az A5 mellé megtartom a Yarist, de ismerem magam, évi 2-3x venném elő.
2016. jún. 26. 11:14
 2/8 anonim ***** válasza:
tartsd meg a bmwt és a yarist és add nekem azt a pénzt,itt jó kezekben lenne....
2016. jún. 26. 11:36
 3/8 A kérdező kommentje:
Jó, a lakásomat is ráíratom, rendben? Holnap hívom az ügyvédet.
2016. jún. 26. 11:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Kompromisszum: valami fullosabb A3?
2016. jún. 26. 12:34
 5/8 A kérdező kommentje:
Áh, kizárt, akkor már inkább A4-es. Nekem a Az pont nem tetszik. Az A1, A4, A5, A7 ami bejön, az uóbbi gyönyörű, de már túl nagy nekem. Meg az ára is borsos.
2016. jún. 26. 12:55
 6/8 anonim ***** válasza:
jöhet a lakás is,majd szólj légyszi :D és nagyon köszönöm a kedvességed! Ha kell akkor szolgáltatást is adok cserébe.
2016. jún. 26. 16:24
 7/8 Koaxk Ábel ***** válasza:

Ha jól értem a BMW-t mindenképpen eladod, és vagy A1 vagy A5 és még a Yaris?

Hát nekem nem lenne kérdés, hogy A5 nagyon nem egy világ az A1 meg az A5, és szerintem tök felesleges 2 autó, ha úgyis tudsz vezetni akkor az A5-el is fogsz tudni parkolni, én úgy érzem az A1 csak azért opció mert hát kicsi és könnyű vele kis helyekre is beállni, nah a két autót összevetve az A1-ben kb ennyi is a pozitívum.

2016. jún. 26. 16:56
 8/8 A kérdező kommentje:

3opció van:

1. A1

2. Yaris és A5

3. A5

A BMW az repül. Külföldön élek olyan országban ahol nehéz parkolóhelyet találni. Tele van smarttal meg scooterrel a város, Budapesten nem lenne vészes. És a Yarisnak nem drága a biztosítása, ezért gondoltam, hogy lehet megtartom.

2016. jún. 26. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!