Aprillia sr 50 nem megy többet 70-nél miért?
Figyelt kérdés
üdv javitottam főtengelyszimering és szabadonfutó csere volt meg tettem rá egy uj ékszíjat és a tulaj elmondáa szerint 80 -nal is ment az előtt most 65-70 meg áll2016. jún. 28. 17:49
2/3 anonim válasza:
Szabadonfutó alatt variátort értesz?
Ez a sebesség dolog annyi mindentől függ.. Szél, guminyomás, benzin, olaj, súly, méret.. Egyszóval egy ördögi kör.. Na meg arról nem is beszélve, hogy a kipufogó mennyire retkes, meg mennyi km. van a motorban.
Az én SR-emben 16.000 km van, üzemmelegen (90•C) ha olyan az út és minden, akkor még a 90-et is viszi. De van olyan amikor csak a 70-et..
3/3 A kérdező kommentje:
Az önindító szabadon futója. Ma vissza tettem a regi szíjjat de semmibcsereltem görgőket de tan meg rosszabb lett 6,5 volt benne most is az van 70 max tobbez egyszerűen nem megy. 16 ezer van benne es sztem ráférne egy fúrás nem sok ellenalas van mar a hengerben. De mielott elhoztak javitani így is vitte a 85 tulaj szerint.
2016. jún. 29. 23:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!