Tetszik nektek ez az autó így?
2016. júl. 1. 11:01
1/6 Beviz Elek válasza:
Nekem nem, szerintem csúnya így.
2/6 anonim válasza:
Nekem tetszik. Bár a fekete 300C-kről egy halottas kocsi jut eszembe de ettől függetlenül szerintem jó!
3/6 veterán vas válasza:
Egyik az, hogy a rács megváltoztatásától, egy kicsit a BMW-s lett az orra (nekem legalább is ez ugrik be), másik, hogy meglehetősen bumfordi lett a kinézete. Szerintem pont a chrysler-i eleganciáját vesztette el.
Különben ízlés dolga. Kinek a pap kinek a paplan. :D
4/6 Wadmalac válasza:
Nekem bántja a szemem a fémszínű hűtőszita. Én feketére fújnám.
5/6 anonim válasza:
Nekem olyan benyomást kelt, mintha egy öreg BMW jártában-keltében összeszűrte volna a levet Giulettával. Ez egy balkézről jött poronty.
6/6 anonim válasza:
Figyi nekem nagyon tetszik. Ha hozza nyúlnak az autókhoz az többnyire bántja a szemem. Sokszor csak elrontják ha bele piszkálnak, de ez nagyon egyben van!! :) nekem tokre bejön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!