Golf5 1.4es motorral? Vagy inkább az 1.6os lenne a megfelelő? Mert azt már hallottam, hogy Golf4-nél nem tanácsolják az 1.4es motort
Inkább az 1.6.
Minimálisan fogyaszt többet, mint az 1.4, de sokkal jobban húz.
Mindenképp az 1.6-ost, ne ess abba a hibába, hogy a kisebbet veszed és majd milyen jót spórol neked. Spórol a francokat, vagy ha többet is fogyaszt hangyányit megéri, majd mikor egy benézett előzés vagy útra hajtásnál oda kell lépni. Arról nem beszélve, hogy a klímát is hajtani kell nyáron.
Nagyon nem mindegy a 75 vs 100 ló.
Ja és ne a TSI vagy FSI motorokkal vedd, hanem a sima 1.6-ost. Attól függően mennyi időre tervezed a kocsit, ha néhány év múlva lecseréled, bevállalhatod a modernebb motorokkal, ha hosszú távra akkor inkább a régebbi megbízhatóbb, egyszerűbb felépítésűt.
Nekem ötös van 1.6 motorral. Annak az ereje nekem bőven elegendő, és tényleg dinamikusan lehet vele közlekedni. 6,5 liternél nem nagyon szokott többet enni.
Van egy 1.2-es Corsnánk, 86 lovas, az nem megy, és szerintem már az életveszélyes kategória. Nagyon meg kell gondolni, hogy mikor akarsz előzni. Annál nincs olyan, hogy rálépek a gázra, és megugrik. Nem történik semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!