Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Golf5 1.4es motorral? Vagy...

Golf5 1.4es motorral? Vagy inkább az 1.6os lenne a megfelelő? Mert azt már hallottam, hogy Golf4-nél nem tanácsolják az 1.4es motort

Figyelt kérdés
2016. júl. 2. 15:46
 1/6 anonim ***** válasza:

Inkább az 1.6.

Minimálisan fogyaszt többet, mint az 1.4, de sokkal jobban húz.

2016. júl. 2. 16:05
 2/6 anonim ***** válasza:

Mindenképp az 1.6-ost, ne ess abba a hibába, hogy a kisebbet veszed és majd milyen jót spórol neked. Spórol a francokat, vagy ha többet is fogyaszt hangyányit megéri, majd mikor egy benézett előzés vagy útra hajtásnál oda kell lépni. Arról nem beszélve, hogy a klímát is hajtani kell nyáron.

Nagyon nem mindegy a 75 vs 100 ló.

Ja és ne a TSI vagy FSI motorokkal vedd, hanem a sima 1.6-ost. Attól függően mennyi időre tervezed a kocsit, ha néhány év múlva lecseréled, bevállalhatod a modernebb motorokkal, ha hosszú távra akkor inkább a régebbi megbízhatóbb, egyszerűbb felépítésűt.

2016. júl. 2. 18:32
 3/6 A kérdező kommentje:
Második autónak szánom már hosszabb távra
2016. júl. 2. 18:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekunk 6. generacio van egy 1.4-es motorral, nyilvan nem egy erogep, de normalis kozlekedesre abszolut elegendo.
2016. júl. 3. 00:34
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem ötös van 1.6 motorral. Annak az ereje nekem bőven elegendő, és tényleg dinamikusan lehet vele közlekedni. 6,5 liternél nem nagyon szokott többet enni.

Van egy 1.2-es Corsnánk, 86 lovas, az nem megy, és szerintem már az életveszélyes kategória. Nagyon meg kell gondolni, hogy mikor akarsz előzni. Annál nincs olyan, hogy rálépek a gázra, és megugrik. Nem történik semmi.

2016. júl. 3. 15:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen ez ismerős, 1.0es suzukim van, első autónak megfelelt de már jöhet a váltás ideje
2016. júl. 4. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!