Miért ilyen kevés az eladó hathengeres BMW?
E46-os BMW vételét tervezem. Gondoltam egyszerű dolgom lesz, mert rengeteget hoznak be Németországból. Igen ám, de ezeknek a 90%-a vagy 316i, vagy 320d. Dízelt nem akarok, a 16i pedig gyenge és különben sem egy jó motor.
Tehát a kérdés adott, miért van ilyen kevés 6 hengeres BMW?
Nálam nem hámlik semmi, 300 ezer km-nél járok.
Ennyi kopás van csak a softlack gombon a klímapanelen, de ez nálam kopott meg.
Ajtóbehúzón, ablakemelő gombokon se semmi kopás, csak kb mint más autóban.
Amiben már látványos a kopás, abba az autóba szerintem laktak, vagy ami valószínűbb, hogy női tulaja volt, és a kézkrémek nagy ellenségei a softlack bevonatnak, illetve helytelenül tisztították vegyszerrel a gombokat is, ezért hámlik.
Én is néztem még ezeket, de a normálisakat már megvették, és nem is tervezik eladni. Van egy cég hahu-n, ami árul E46-okat, oké, hogy egész jó állapotban vannak, de számomra nagyon furcsa, hogy egyikben sem volt eddig 140 ezernél több km.
Akármennyire is nagy bmw fan vagy, nem tudsz venni egy normális autót. Én részben emiatt is lettem "Audis", meg azért, mert az újabb Audik sokkal jobban néznek ki, mint a BMW-k.
Esetleg azt lehetne csinálni, hogy te magad veszel kint egy autót.
Ez tényleg nem vészes kopás, ennyi kilométernél.
Elgondolkodtató, hogy akkor mennyi kilométer lehet a full kifehéredett gombos, 240-280 ezerrel árult autókban, vagy hogyan bánhattak velük.
Nekem Audi A3-asom volt 2004-es rommá koptak a műanyag részek (leginkább a gombok) 250 ezer km környékén...
Szóval ezt tanúsíthatom, hogy az Audi csúnyán öregszik beltér szinten. :(
Nekem is van egy 350 ezer km-es Audim, meg volt egy 420 ezer km-es A4-em is, amit eladtam.
Mindkettőnek újszerű volt a beltere. A gombok tényleg könnyebben kopnak, mint más autóban, de csak az extrém használattól. Tehát az ilyentől, hogy nagyon sokat nyomogatod például a gombot, ami belülről zárja az ajtókat, az már nekem is kopott egy kicsit, az előző tulaj gondolom mindig bezárta magát. Tehát normális használatnál nem kopik annyira, de azért csúnyán tud kopni. Vagy ha például a hosszú körmű barátnőd megnyomja a gombokat, már néhány használattól is kopik. Ez még egyes férfiakra is jellemző, hogy nem vágják a körmüket, és a körmükkel nyomogatva lekoptatják a gomb felületét.
Egyébként bármilyen gombot lehet kapni gyári minőségben, 5000 forint darabja az Audikba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!