Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért ilyen kevés az eladó...

Miért ilyen kevés az eladó hathengeres BMW?

Figyelt kérdés

E46-os BMW vételét tervezem. Gondoltam egyszerű dolgom lesz, mert rengeteget hoznak be Németországból. Igen ám, de ezeknek a 90%-a vagy 316i, vagy 320d. Dízelt nem akarok, a 16i pedig gyenge és különben sem egy jó motor.

Tehát a kérdés adott, miért van ilyen kevés 6 hengeres BMW?

2016. júl. 2. 16:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nálam nem hámlik semmi, 300 ezer km-nél járok.

Ennyi kopás van csak a softlack gombon a klímapanelen, de ez nálam kopott meg.

[link]

Ajtóbehúzón, ablakemelő gombokon se semmi kopás, csak kb mint más autóban.

Amiben már látványos a kopás, abba az autóba szerintem laktak, vagy ami valószínűbb, hogy női tulaja volt, és a kézkrémek nagy ellenségei a softlack bevonatnak, illetve helytelenül tisztították vegyszerrel a gombokat is, ezért hámlik.

2016. júl. 2. 23:26
 12/19 anonim ***** válasza:

Én is néztem még ezeket, de a normálisakat már megvették, és nem is tervezik eladni. Van egy cég hahu-n, ami árul E46-okat, oké, hogy egész jó állapotban vannak, de számomra nagyon furcsa, hogy egyikben sem volt eddig 140 ezernél több km.

Akármennyire is nagy bmw fan vagy, nem tudsz venni egy normális autót. Én részben emiatt is lettem "Audis", meg azért, mert az újabb Audik sokkal jobban néznek ki, mint a BMW-k.

Esetleg azt lehetne csinálni, hogy te magad veszel kint egy autót.

2016. júl. 3. 15:30
 13/19 A kérdező kommentje:

Ez tényleg nem vészes kopás, ennyi kilométernél.

Elgondolkodtató, hogy akkor mennyi kilométer lehet a full kifehéredett gombos, 240-280 ezerrel árult autókban, vagy hogyan bánhattak velük.

2016. júl. 3. 16:06
 14/19 Koaxk Ábel ***** válasza:

Nekem Audi A3-asom volt 2004-es rommá koptak a műanyag részek (leginkább a gombok) 250 ezer km környékén...

Szóval ezt tanúsíthatom, hogy az Audi csúnyán öregszik beltér szinten. :(

2016. júl. 3. 17:18
 15/19 anonim ***** válasza:

Nekem is van egy 350 ezer km-es Audim, meg volt egy 420 ezer km-es A4-em is, amit eladtam.

Mindkettőnek újszerű volt a beltere. A gombok tényleg könnyebben kopnak, mint más autóban, de csak az extrém használattól. Tehát az ilyentől, hogy nagyon sokat nyomogatod például a gombot, ami belülről zárja az ajtókat, az már nekem is kopott egy kicsit, az előző tulaj gondolom mindig bezárta magát. Tehát normális használatnál nem kopik annyira, de azért csúnyán tud kopni. Vagy ha például a hosszú körmű barátnőd megnyomja a gombokat, már néhány használattól is kopik. Ez még egyes férfiakra is jellemző, hogy nem vágják a körmüket, és a körmükkel nyomogatva lekoptatják a gomb felületét.

Egyébként bármilyen gombot lehet kapni gyári minőségben, 5000 forint darabja az Audikba.

2016. júl. 3. 17:47
 16/19 Szalamis Pizza válasza:
Azért kevesebb a hathengeres, mert már ujonnan is kevesebb vásárló vette a drágább modellt Németországban is, és emellett a behozatalnál is magasabbak a költségei és a fenntartása is drágább az adóktól a fogyasztásig (bár sokak szerint megbízhatóbbak, mint a négyhengeresek).
2016. júl. 5. 16:38
 17/19 anonim ***** válasza:
Fogyasztásban csak akkor van különbség a 6hengeresek között amikor kinyomod a szemét. Fenntartásban mármint alkatrész árakat nézve alig drágább egy 28i mint egy 18i.
2016. júl. 5. 17:13
 18/19 Firebird83 válasza:
"itthon leginkább csak az a lényeg, hogy meglegyen a presztizs márka, és tudjanak vele menőzni, legfeljebb leszedik a 316i feliratot... " Nem minden esetben azért veszik le... Példáúl én azért vettem le az 1.6i feliratot mert sok fiatal majom mivel kis motor,meglátja és egyből be előz meg ilyenek,(ilyenkor csak mosolygok mert szánalmasak...)és nem mindenki Presztizsből veszi meg,nekem tavaly óta fájt a fogam egy szép E46-ra ráadásul fényes feketére,előtte 525 Tds-em volt de agyamra ment hogy este 8 után nem merem bekapcsolni mert közel a szomszéd ablaka.. :)
2017. márc. 15. 23:45
 19/19 Firebird83 válasza:
"Hogy képes valaki egy alap felszereltségű, alap motoros autót megvenni, csak azért hogy mutogassa? (Mondjuk aki ért hozzá, az tipusjelzés nélkül is megmondja, hogy milyen motor van benne, milyen felszereltségű) " Kedves kérdező had kérdezzek még valamit.Ha szembe jövök veled a pályán,vagy városban,mond már meg nekem hogy alapfelszereltségű-e és ne csak azt hogy mekkora moci hanem milyen tipusú az a moci? (M43,N42,N46,S54b32... utóbbit szerintem Google segítségével fogod tudni) igen 316i-m van,és remélem sikerült venned sorhatost,de nézz utána mennyibe kerül a kettőstömegű (460.000 az Unixnál,meg a vanso,dupla vezérműtengely stb...képzeld az 1.6 om-ban persze nincs több csak 105 lóerő de kettőstömegű sincs,és 1 vezérműtengelyes... ;) "16i pedig gyenge és különben sem egy jó motor." Ez sem igaz! 316i-ből is két verzió van az enyém a jól bevált M43b16<--------------(enyémben ez van és direkt ilyent vadásztam)és szintén M43b19 (mindkettő 316inéven fut de utóbbi 1.9-es motor)aztán van még az N40,N42-es,N46 ezek is 316i-ben vannak.Az enyém mivel M43b16 a jól bevált motor az N-es motorok viszont már nem pedig azok frissebbek mégis láncfeszítési gondjaik vannak és sorolhatnám.. Szóval ne mond hogy a 316i nem egy jó motor,úgy kellett volna fogalmaznod hogy 316i azokból is a régebbi motorosok jók,gondolom azóta már profi Bmw-tapasztalataid vannak,oszd meg velünk hogy tetszik a sorhat és kezd-e már a kettőstömegűd zakatolni vagy a vanosod miatt kopog-e a motor? ,) Nekem azért kellett 1.6 M43-as mocival mert jól bevált,beéri vegyesben 6 literrel pályán 130-nál 7-el és végre ez is kiviszi a 2 kilót max gyorsulásban persze beismerem vesztenék de kit érdekel végre ugyanott vagok kb,105 ló bőven elég nekem,már nem vagyok 18-20 éves,megkérdezhetném a korod? Állítom hogy 19 és 20 között lehetsz,és oszd meg velünk azóta Bmw-s tapasztalataidat velünk is kb ennyi de egyébként az ilyen beállítottságúak miatt vesszük le a 316-i jelzést nem azért mert szégyeljük,állapotra lehet beneveznék pár E46 ellen,az emberekkel ellentétben itt nem a belső számít hanem a külső (Csili vili ápolt tiszta :))
2017. márc. 16. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!