Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW E30 projekt?

BMW E30 projekt?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretnék venni egy leposzkultabb E30-as BMW-t, alacsonyabb árkategóriában, de használható állapotban. Újítgatni kipofozni venném. Mire figyeljek oda egy ilyen autó vásárlásakor?

2016. júl. 4. 21:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Arra, hogy elég della legyen a zsebedben, mert foghúzós ára lesz a műveletnek, és sose lesz jó.
2016. júl. 4. 22:26
 2/4 anonim ***** válasza:

Három dolog jut eszembe az ilyen projektek kapcsán ami kellene fog.

Pénz, pénz, pénz!

2016. júl. 5. 06:27
 3/4 anonim ***** válasza:

Sajnos tényleg ez a legfontosabb: pénz!

De hogy mondjak mást is:

- sor6 motorost érdemes, szép a hangja és jól is húz

- ezekben gyakori manapság a motorcsere, 1.6 ki, 3.5 be, én kerülném, ha kiderül, a hatóságok jól meg fognak húzkodni a földön és sokba fájhat

- én a törötteket is kerülném, kevés van belőlük és nyilván felár, de akkor is

- minél kevesebb rozsda, biztos lesz rajta, de ne legyen ementáli, .... de ez is felár

Nem próbáltam, nem számoltam sose utána, de szerintem egy ilyen móka 1,5-2,0 misi alatt nem áll meg.

Ha le van pukkanva a verda, akkor a javítás miatt, ha kikímélt, akkor azért.

Persze ez a te igényességeden is múlik, van akit nem zavar egy lógó kárpit, összekarcolt műanyagok, kiült kopott ülések, vagy némi rozsda, gyengélkedő futómű, füstölő motor, megfakult fényezés.... stb, stb.

Viszont, ha teljesen rendbe van rakva, utolsó csavarig, akkor a világból ki fog vinni.

Még mindig olcsóbb, mint egy új vagy alig használt modern 3-as.

Egy ismerősnek volt egy makulátlan E30-asa, és egy szép F10-ese a hétköznapokra. Az F10 folyton a szervizben dekkolt, E30 pedig csak ment-ment-ment.

2016. júl. 5. 08:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha ezt itt kell megkérdezned akkor nyilván mással fogod megcsináltatni az egészet, mert fogalmad sincs a műszaki dolgokról. Akkor meg már egyszerűbb ha beballagsz egy ilyennel foglalkozó műhelybe, lerakod az induló összeget, megbeszélitek az elképzeléseidet, a hozzáértők pedig megkeresik neked a jó kiindulási alapot
2016. júl. 5. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!