Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ford Mondeo Mk3 vagy Opel...

Ford Mondeo Mk3 vagy Opel Vectra C? 750-860ezerig lenne rá keretem!

Figyelt kérdés
Akinek vannak ilyen autói,kíváncsi lennék tapasztalatra?1,8ast néztem mind a kettobol első körben!

2016. júl. 5. 06:43
 1/4 anonim válasza:

A két autó ugyanaz a kategória.

Talán a Ford kcsit jobb.

2016. júl. 5. 07:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Neked mk3as van?
2016. júl. 5. 23:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekünk volt mk3 a családban 2 literes benzines motorral, 2002-es évjárat, 10 évig használtuk, a szokásos kopó-fogyó dolgokon kívül semmi baja nem volt - persze azért is, mert rendszeresen járt szervizbe, és nagyrészt nagyapám vezette, nyilván nem úgy mint egy vadállat. Szerintem jobb, mint a Vectra, ennyiért meg főleg - kicsit olcsóbban kapsz jót a Fordból. Nekem egyébként most Mk2 van szintén 2 literes benzinessel, nagyon szeretem, hihetetlen a felszereltsége (ghia x).
2016. júl. 9. 19:21
 4/4 anonim válasza:

Nekem vectrám van, 1,8-as, teljesen vállalható! De ajánlom a mondeokat is, talán egy kicsit nagyobbak mint a vectra!

Én is dilemmáztam a két típus között, a korai mondeok talán kicsit hajlamosabbak lehetnek a rozsdásodásra, a vectráknál talán ez kevésbé probléma. Nem mondom, hogy törvényszerű, de érdemes a kinézett mondeót ilyen szempontból jobban szemügyre venni! Apróság, de a vectrák többsége kapott tempomatot széria felszerelésként, a mondeóknál nekem fél éve vadásznom kellett olyan példányt, amin volt. Ha mondeo, akkor erősebb 1,8-ast (125 LE) próbálj keresni! Ha sikerül találni, akkor ajánlom az ötajtós szedán kivitelt, praktikusabb a sima szedánnál, és szebb a kombinál!

Remélem segítettem!

2016. júl. 17. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!