Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem indul kymco cobra...

Ambruzzi kérdése:

Miért nem indul kymco cobra önindítóval?

Figyelt kérdés

2016. szept. 20. 10:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Mert be kell húzni a fékkart h engedjen indítózni, mint minden robogón, miután ráadtad a gyújtást.
2016. szept. 20. 16:22
 2/2 A kérdező kommentje:
Következő a helyzet adott a motor viszont világítás nincsen.Új feszültségszabályzó van benne index megy távolsági fényszóró megy izzók elől ki lettek cserélve nagyobbra (40/45)-re. miért nincsen világítás? Válaszod előre is köszönöm. Ment a zöld kéz :))
2016. okt. 12. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Miért nem indul a Honda Dio-m önindítóval?

Vettem egy Honda Dio AF56-ot. Sajnos olyan gondom van vele, hogy nem tudom az önindítóval indítani. Rúgásra simán indul. Amikor ráadom a gyújtást akkor halkan hallom, hogy valami el kezd kattogni egy kis ideig, de gombnyomásra semmi sem történik. Az aksiban 12-13voltot...

Honda dj 1 rr ( af12 ) Miért indul nehezen berugással és önindítóval?

Miért lehet az hogy szépen jár a motor a gyújtás is kiváló de menetközben kihúzatom és el kezd rángatni!? meg hogy hidegen miért indul nehezen sokat rá kell rúgni amire beindul, önindítóval meg egyáltalán nem akar indulni miért lehet ez?

Robogóval mit kell csinálni ha hosszabb leállás után nehezen indul?

2 hónapja raktam le de most sem önindítóval sem berugásra nem indul pedig leállításkor tökéletes volt.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!