Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW E36 318i vélemények?

BMW E36 318i vélemények?

Figyelt kérdés
Nem akarom tuningolni, mindennapi használatra gondoltam. Mennyire megbízható, milyen együttélni vele a mindennapokban?

2017. okt. 16. 18:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha régebbi BMW akkor mindenképpen az E36 a legjobb választás ami még megfelel a mindennapokra is.
2017. okt. 16. 22:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Sztem vegyél inkább 320-ast! 6 hengerest! Fogyasztásban nem sokkal több! Viszont sokkal jobb konstrukció a 4 hengeresekhez képest a régi m50-es vasblokkos 6-os!!! Nagyon megbízható és ha van benne olaj-víz 500 000 kilometert elmegy motorbontas nelkul!
2017. okt. 17. 07:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Osztom az utolsó hozzászóló véleményét, inkább 320, azok jobban bírják.

Hangja is szebb, kellemesebben mozgatja a kasztnit.

Fogyasztás városban +2, vegyesben +1 liter, kb., min. Te tudod, neked megér-e ennyit.

Általános E36 gond: rozsda.

Kerékjárati ívek, emelési pontok, küszöbök, ajtók alsó éle, stb. Rozsdamentest találni szinte lehetetlen. Ezek javítása sokba fájhat, de sok-sok türelemmel lehet még találni vállalható verdát.

Kopó-forgó alkatrészeket ne, de amúgy minden mást fillérekért lehet bontóból lejmolni.

Ha olcsón adják, biztos lehetsz benne, hogy az egy f0s. Amelyik kikímélt, az nem két fillér.

Pl.: Láttam kb. 3 éve egy '97-es 316 sedan-t. 27ezer km-rel. Nem, nem elírás, huszonkétezer volt benne tényleg, leellenőriztem. Patika volt az autó kívül-belül.

Na de nem is 2 kilóért kínálták, hanem 1,7 mFt-ért.

Arra számíts, hogy valami mindig el fog romlani rajta. Most az ablakemelő, most egy szimmering, aztán egy érzékelő, utána egy szilent.... és így tovább. Mindig lesz vele valami nyűg, de a javítása aránylag egyszerű (jó része akár házilag is) és relatíve olcsó.

2017. okt. 17. 09:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Semmi baj a 316 és 318-al sem (na jó a 316 egy kicsit gyengécske). Olyat veszel amit akarsz. Javításra mindig legyen félretéve mert ami elromolhat az el is romlik bármelyik autóról legyen szó.
2017. okt. 17. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!