Mi a különbség egy toyota hybridben az ev mod és az eco mód között?

válasza:

válasza:

válasza:De, normalban eco, kiveve ha valamiert hudenagyon gyorsulnal. EV csak garazsban, parkolashoz, ilyesmihez.
A B mod kizarolag motorfekhez hasznalando, segit megelozni a normal fekek tulmelegedeset.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Simsonom van, egyszerű megszakítós gyújtással, akkumulátor nélkül. A működlsét ismerem, tehát ezt vágom. De az ETZ gyújtása között van megszakítós, tirisztoros és elektromos(gondolom ez a Hall jeladós gyújtás). A Simsonon állandó mágnesgyújtás van. Én úgy tudtam, hogy...
Mazda 323F (2002), 1.3 (1324ccm) benzinmotor, 72 Le (53kW). Jelenlegi fogyasztása kb. 6-7L körülre tehető.
Vagy a franciák ugyanarra a szintre értékelik a márkáikat?
Az fsi ha jól tudom közvetlen befecskendezéses szívó motor, a tfsi pedig a turbós változata. A 2 túrbós, a tfsi és tsi közt mi a különbség ?
1.6 1.6 fsi 2.0 2.0 fsi Vw golf v vagy a3 autókban. Fogyasztás, szerviz, mennyire hajlamosak a hibára, esetleg van e best buy közülük. Ha számit 1.5-1,8m ftos árkategória. Köszönöm
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!