Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha deformálodott a hátsó híd...

Ha deformálodott a hátsó híd komplett csere kell?

Figyelt kérdés

Jobboldal teljesen ép!

Baloldalon törött a rugó.

Gondolom két rugó csere+hátsó híd, ha sérült akkor+kerék csapágy.

Elvittem márkakereskedésbe.

Ott mindent cserélnének 250 rugóra jonne ki.

Ami nem sérült azt nem fogom cserélni!

2018. máj. 29. 09:01
 1/7 D. Brasco ***** válasza:
Ha deformalodott akkor bizony teljes csere!
2018. máj. 29. 09:56
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem te fogod eldönteni, hogy mi sérült és mi nem.

Ha deformálódott a hátsó híd, cserélni fognak mindent.

2018. máj. 29. 09:58
 3/7 anonim ***** válasza:

Inkább cseréltetném, mint hogy nekiálljanak kikalapálni olyanra, amilyenre sikerül.

Rugót érdemes párban cserélni. 250e-s ajánlat gyári új hátsóhíddal + rugók + kerékcsapágyak + egyéb sallangok, még feltűnően olcsó is. Bár nem tudom milyen autóról van szó.

Hídból a bontott is megteszi ha spórolni akarsz.

2018. máj. 29. 10:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Hátsó híd? Milyen autó ez?
2018. máj. 29. 10:45
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem még mindig ez a G-Astra Caravan:

www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__93..

Ott is megmondták a frankó, de csak megkérdezte újra...

2018. máj. 29. 14:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Áhá.. Akkor ott nem hátsó híd van, hanem csatolt lengőkaros felfüggesztés, bár a lényeg nem változik az egészet cserélni kell ha kapott egy jó nagy pofont valahol.
2018. máj. 29. 14:43
 7/7 A kérdező kommentje:

Nos. Nézte a szerelőm. Szerinte elég a hátsó híd, rugók, bal kérek agy+csapágy. Mivel kis mértékben deformalodott.

Ezért nem értem azt az irreálisan magas összeget!!

2018. máj. 29. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Golf 4-et érdemes cserélni BMW E46-ra?

Tudom, hogy mindkettő nagyon öreg autó. A golf az első kocsim, viszont ez a BMW típus legalább 10 éve nagy szerelem számomra, ezért szeretném lecserélni rá. Max 1-2 évig tartanám meg, aztán vennék valami 5 évvel fiatalabbat.

Angel Eye led csere?

Nem világít az egyik oldalon az Angel Eye "karika", ezért gondolom cserélni kell. Viszont fogalmam sincs hogy milyen márka, vagy mi alapján vegyek hozzá újat. Több fajtát is láttam. Segítenétek, hogy milyet vegyek, vagy hogy egyáltalán hogyan lehet kicserélni?

Fékfolyadékcsere orvosolja a problémát, vagy lehet más is?

16 éves autóm van. Egy vészfékezés után kb. 15 percen át hol fogott rendesen - hol meg tövig kellett nyomnom a fékpedált, hogy fogjon. Másfél óra múlva újra rendesen fogott és a következő napokban is. 1500-2500-as fordulaton és óvatosan, általában motorfékkel...

Milyen gyakran (év/km) kell cserélni a vezérműszíjat (láncot) és a motorolajat az Opel Astra GCC 1.4 benzines (motorkód: Z14XE20W. ,1....

Néhány éve (talán 4 éve) 96800 km-nél volt benne vezérlés csere. Első tulajdonosa használja, jelenleg garantáltan 112ekm van benne. Sajnos azt sem tudom, hogy szíjas vagy láncos.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!