Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyibe kerül egy külföldi...

Mennyibe kerül egy külföldi autó honosítása Magyarországon?

Figyelt kérdés
2018. nov. 2. 17:06
 1/1 D. Brasco ***** válasza:
318447forintba
2018. nov. 2. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Külföldről forgalomból kivont autó esetén hogy jutassam el műszaki vizsgára ha az a forgalomba helyezés (rendszám forgalmi stb) feltétele?

A régi rendszám még megvan az autón de azt olvastam hogy az anyaországból (EU) ki kell vonni a forgalomból és csak után lehet megkezdeni az itthoni ügyintézést. Bármilyen tanácsot honosítás ügyben szívesen olvasok.

Külföldi, papírok nélküli autó, hogy bizonyítom?

Hogy lehet bizonyítani a kíváncsiskodóknak, hogy nem lopott jármű? Teszem azt ott áll az udvaron, vagy garázsban, és rákérdeznek miért nincs a bontóban. Elég az adásvételit felmutatni, vagy mindenképp addig kötözködik a hatóság, vagy szerv míg talál valami okot és...

Mik a buktatói a "lejárt külföldi okmányokkal" hirdetett autóknak?

Sziasztok. Teljesen laikus vagyok, soha nem volt még autóm - kérném így hozzám állni :D Nézegettem az autós hirdetéseket, használt autókat és látok nem is egyet, ami egész jól néz ki (tudom, a műszaki állapota is számít), az ára sem túl sok, de az van odaírva, hogy...

Honosítás az új műszaki vizsgával jár?

Azaz én friss műszakival kapom meg az autó magyar papírjait vagy marad a külföldi műszaki érvényesség ènek az ideje?

Vezethetek külföldön, külföldi lakcímmel 18 év alatt?

Azt tudom, hogy 18 éve alatt nem lehet B-s jogsival külföldön vezetni, de ez akkor is vonatkozik, ha külföldi lakcímem van?

Magyarországon lévő, érvényes külföldi papíros autó költségei?

Tehát, tegyük fel találtam a hasz.....hu oldalon egy kb 340e Ft-os autót ami érvényes német okmányokkal rendelkezik, de Magyarországon található meg! Ez az autó tegyük fel legyen egy Audi A4, 1998-as 1.6 vagy 1.8-as. Mennyi lenne a plusz költség egy ilyen autó mellé...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!