"1-es és 3-as helyen izzítógyertya hiba" Ez mit jelent?
Most vásároltam egy használtautót. A kesztyűtartóban egy halom papír volt (munkalapok, számlák, biztosítás, stb..), amiket ott a helyszínen nem tudtam mind tüzetesen átnézni, csak átfutni. Itthon vettem csak észre, hogy az egyik 2014-es munkalapon ez van:
"Megjegyzés: 1-es és 3-as helyen izzítógyertya hiba."
Ez mit jelent? Milyen hibát kellene probukálnia az autónak? Ha nem érzek semmi különöset, az azt jelenti hogy időközben már kijavították?

válasza:

válasza:

válasza:4 évvel ezelőtti munkalap. Szinte biztosan kicserélték azóta.
Ha mégse, akkor annak az autónak úgyis mindegy

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Hideg motornál a kiegyenlítő tartályban pici budorèkok jönnek fel és emelkedik a vízszint.
1.9 pdtdi VW Bora 19456 hibakodot dobta ki,utana olvasva azt a valaszt talaltam hogy az izzitogyertyatol nem kap az ECU adatokat es gondolom en ezert indul rosszul a kocsi minden nap az elso indulasnal.Volt aki ugyan igy jart,kucserelte az izzitogyertyakat es nem szunt...
Sziasztok! Van egy 760-as TD Volvom, ami pár hete már itthon áll (a fényezést csinálgattam rajta, első autóm, szóval szerelmes vagyok bele). Én hülye viszont esténként részegen hazaérve beültem a kocsiba, és kb minden nap beindítottam. Nem volt benne sok üzemanyag,...
Van egy 2006-os 2.0 TDCi Mondeom. Eddig lekopogom soha nem volt baja. Most indításkor, hideg motorná olykor felgyullad az indítógyertya spirális formájú lámpája. A motor pöccre indul, semmi extra zaj nincs, el is indul a verda, de nincs benne erő. Ha viszont...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!