Mercedes-Benz ML 320 2006os évjárat. Mi a véleményeteket? Megbízható, fenntartása mennyire költséges?

válasza:

válasza:

válasza:www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__97..
Most az összes ilyen batár suv-ot végig fogod kerdezni,hogy mennyibe kerül fentartani stb.........az ilyen autóknal eleve felejtős az egesz ha ez a kerdes komolyan felmerül.........ezeket nem megvenni drága........

válasza:Öreg SUV pénztemető. Drága az üzemeltetés, nagy a fogyasztás, drága alkatrészek.
Pl gumikból évente vehetsz újat...
Presztizse nincs már, evidens hogy csak olyanok veszik, akik ujabbat nem engedhetnek meg maguknak.
Kapcsolódó kérdések:
Érdekel: Jellemző hibák, javítási költségek, teljesítménnyel/fogyasztással kapcsolatos észrevételek, menettulajdonságok, felszereltségek, időtállóság. Nem vitát szeretnék generálni, hanem tapasztalatokon alapuló véleményeket kérek pro és kontra! Köszönöm!
erdemes ilyet vennni? Ha meguntam/'kinottem' mennyire lehet eladni?
Mercedes-Benz E 200 W212 Facelift benzinesről lenne szó, ha jól tudom ez már 2.0 nem 1.8 motorral jött ki.A kérdés hogy mi a különbség a régebbi E 200-as Merci motor és ennél az újabb fajtánál azon kívül hogy nagyobb hengerűrtartalmú? Valamint a 200as nevű és a 250es...
Mert ahogy hallottam elektronika és a motor nem 100 % megbízható de ez csak én hallásom szerint ezért is vagyok kíváncsi a ti véleményetekre. És ha netalántán valamelyikőtöknek akadna egy ilyen az leírhatná személyes tapasztalatát!
Szeretnék használt autót venni. Kettőt néztem ki, de nem tudom melyik lenne fenntarthatósági költségek szerint a jobb választás.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!