Akinek közepesen ittas vezetésért vették már el a jogosítványát, az írna nekem privátba? némi információt szeretnék gyűjteni!

válasza:Ismerősnek 2 éve volt ilyen ügye.
Bő 1 évig nem volt jogsija és ilyen 200 ezer Ft körül fizetett.

válasza:

válasza:6-os
Ezt nem igazan ertem :D
Az utankepzessel kapcsolatban erdeklodok, nem helyszini jogositvany elvetellek, mert azon mar túl vagyok

válasza:

válasza:9, ha nem tudsz segiteni miert szolsz hozza?
Gondoltam egyertelmu a mondatombol, hogy a jogsielvetel megtortent. Es eppen ezert szolt a kerdes azokhoz, akik mar ELVEGEZTEK az utankepzest. Interneten talalhato infokat mar teljesen atneztem
Kapcsolódó kérdések:
Ha vki volt már ilyen helyzetben, kérlek írd meg hogy mennyi volt a légalkoholszinted, és mi volt a menete a jogsi visszaszerzésének és hogy mennyi időre vették el és mennyi volt a pénzbírság. Köszönöm aki ír.
Sziasztok.Lenne olyan kérdésem hogy valakit lehet névtelenül jelentést tenni olyanon aki ügy alatt van.pár infót erős bizonyítékokkal, hogy megakadájozzák hogy visszakapja a jogosítványát, Ha igen,akkor milyen módon,és Hol online?? Volt egy ismerősőm,akibe...
Elektromos rollerre gondoltam ugye a jogszabály azt mondja hogy segédmotornak kell tekinteni tehát ha a rendőr megállít és vagyok olyan felelőtlen hogy bevagyok töltve mert megittam egy üveg sört akkor ugye nekem elveszik a jogosítványom,na de mit vesznek el azoktól...
Kozben azt hajtogatta, hogy ot nem erdekli, ha visszakapja a jogosivanyat, ugyanugy, tovabbra is gyorsan fog vezetni. Amugy nem egyetlen eset volt, hogy igy vezetett. Pszichologusnohoz is kellett jarnia, akivel tobbszor kozolte, nem ert egyet. Azt a szakvelemenyt...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!