Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Akinek közepesen ittas vezetés...

Akinek közepesen ittas vezetésért vették már el a jogosítványát, az írna nekem privátba? némi információt szeretnék gyűjteni!

Figyelt kérdés

febr. 4. 07:19
 1/10 anonim válasza:
100%
Vagy akár ide is írhatná, hogy más is el tudja olvasni. Elvégre az lenne az oldal lényege...
febr. 4. 07:55
 2/10 A kérdező kommentje:
Hát igen..
febr. 4. 09:40
 3/10 anonim ***** válasza:
68%

Ismerősnek 2 éve volt ilyen ügye.

Bő 1 évig nem volt jogsija és ilyen 200 ezer Ft körül fizetett.

febr. 4. 09:44
 4/10 anonim ***** válasza:
74%
Egyedinek számít minden eset elbírálása , vannak közös törvényi vonatkozások. Szúrópróbán szondázás labor rabosítás enyhe ittasság , ismerős 6 hónap tiltást kapott és újra kellett vizsgáznia komoly pszichológiai teszteken PÁV stb vizsgálták . Bírsággal intézkedés összes költség tanfolyammal együtt 680 ezer Ft lett a vége 2 évvel ezelőtt .
febr. 4. 12:14
 5/10 A kérdező kommentje:
Engem igazandibol a feltaras resze erdekelne hogy zajlik.
febr. 4. 13:25
 6/10 anonim ***** válasza:
Szondáztatás, vagy ránézés után bevisznek a kapitányságra. Véralkohol szintet mérnek, rabosítanak, jogsit azonnal bevonják. Ha kicsit magához tért az illető, elengedik. Utána bíróság.
febr. 4. 14:22
 7/10 A kérdező kommentje:

6-os

Ezt nem igazan ertem :D

Az utankepzessel kapcsolatban erdeklodok, nem helyszini jogositvany elvetellek, mert azon mar túl vagyok

febr. 4. 15:29
 8/10 anonim ***** válasza:
Bemész az NKH-hoz teszel egy szigorított KRESZ vizsgát (több kérdés, kevesebb idő), ezután elmész egy oktatóval vezetsz egy kört, majd elbeszélgetsz egy pszichológussal. Ez a feltárás.
febr. 4. 21:38
 9/10 anonim ***** válasza:
7. A végére csak kinyögöd hogy mit akarsz.
febr. 5. 09:16
 10/10 A kérdező kommentje:

9, ha nem tudsz segiteni miert szolsz hozza?

Gondoltam egyertelmu a mondatombol, hogy a jogsielvetel megtortent. Es eppen ezert szolt a kerdes azokhoz, akik mar ELVEGEZTEK az utankepzest. Interneten talalhato infokat mar teljesen atneztem

febr. 5. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Kinek vették már el 1x a jogosítványát ittas vezetésért?

Ha vki volt már ilyen helyzetben, kérlek írd meg hogy mennyi volt a légalkoholszinted, és mi volt a menete a jogsi visszaszerzésének és hogy mennyi időre vették el és mennyi volt a pénzbírság. Köszönöm aki ír.

Hogyan lehet megakadályozni azt hogy valaki a jogosítványát visszakapja?

Sziasztok.Lenne olyan kérdésem hogy valakit lehet névtelenül jelentést tenni olyanon aki ügy alatt van.pár infót erős bizonyítékokkal, hogy megakadájozzák hogy visszakapja a jogosítványát, Ha igen,akkor milyen módon,és Hol online?? Volt egy ismerősőm,akibe...

Akinek nincs jogosítványa attól mit vesznek el?

Elektromos rollerre gondoltam ugye a jogszabály azt mondja hogy segédmotornak kell tekinteni tehát ha a rendőr megállít és vagyok olyan felelőtlen hogy bevagyok töltve mert megittam egy üveg sört akkor ugye nekem elveszik a jogosítványom,na de mit vesznek el azoktól...

Adott egy ember, akinek par eve elvettek a jogositvanyat biztonsagi ov nelkuli ittas vezetesert. Penzbuntetest is kapott. Az autojat elvitte a bank....

Kozben azt hajtogatta, hogy ot nem erdekli, ha visszakapja a jogosivanyat, ugyanugy, tovabbra is gyorsan fog vezetni. Amugy nem egyetlen eset volt, hogy igy vezetett. Pszichologusnohoz is kellett jarnia, akivel tobbszor kozolte, nem ert egyet. Azt a szakvelemenyt...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!