Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hol van ilyen hely?

Hol van ilyen hely?

Figyelt kérdés
Budapesten kéne olyan nyílt, nagy hely ahol lehet gyakorolni a vezetést családtaggal. Tudom hogy városban nem sok ilyen hely van (ha van is). Parkolóra gondoltam de ott úgyis sok autó van mindig. Már jól tartok a vezetéssel, de kéne gyakorolni vizsga előtt.

márc. 4. 22:01
 1/8 anonim ***** válasza:
37%
Valamelyik hipermarket parkolója zárvatartási időben.
márc. 4. 22:07
 2/8 anonim ***** válasza:
83%

Hipermarket parkoloja zarvatartaskor szerintem a legelso hely ahol messzirol latszik hogy jogsi nelkul gyakorolsz. Eleg rizikos mert lehetnek helyben orok vagy kameras tavfelugyelet is. De egy sima jaror is egybol odakanyarodik, ha kedve szottyan megszivatni.

En inkabb a kornyekbeli csendes utcakban furikaztattam a tanulo csaladtagot, amikor mar tudta kezelni az autot. Ilyen helyeken legfeljebb akkor szivhatod meg, ha feltunoen bena vagy egy rendor szeme lattara.

márc. 4. 22:30
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm
márc. 6. 00:59
 4/8 anonim ***** válasza:
51%

Biztos nem mennék ki "csendes" utcába meg bárhova jogositvány nélkül, ahogy a nagyobb üzletek parkolójánál is ott a tuti bukásveszély, ahogy írják.

Miért nem veszel pluszórákat? Egy üres parkolóban semmit nem tanulsz, amit eddig nem tudtál.

Vagy ha vizsga előtt, még mindig az autó kezelése a legnagyobb gondod, akkor tök felesleges még a vizsgát erőltetni.

márc. 8. 08:33
 5/8 anonim ***** válasza:
52%

Nem idezojeles, hanem valoban csendes utcakban alig jar valaki munkabajarasi idoszakokat leszamitva. Viszont ugye a tablakat, felfesteseket, keresztezodeseket, parkolo autokat nem gyujtik be este, azok ott vannak ugyanugy, helyesen besorolni es korulnezni, lejton megallni es elindulni, tukroket nezni es indexelgetni be lehet gyakorolni zavartalanul. Csaladtagom most azert bukott meg, mert egy keresztezodesbe beallva visszakattant az index es nem vette eszre, ugy allt ott es kanyarodott ki. Ez pl olyan rutinhiany, hogy nem all ra a fule a kattogasra, de gyakorlassal javul.

Nyilvan ilyen helyen is szabalytalan es rizikos gyakorolni, de rendorok nem maszkalnak ilyen helyekre csak ugy, vagy ha megis, akkor se feltuno hogy valaki ott ovatosan kozlekedik. Modszeres ellenorzest pedig nem ilyen helyen tartanak, mert varhatnanak negyedorakat, hogy vegre igazoltathassanak valakit.

márc. 8. 09:02
 6/8 anonim ***** válasza:
51%
#5: Ja igen, vannak ilyenek. "Átmegyek a piroson, mert itt úgyse szokott jönni senki". Na pont így nem kellene az utakra engedni az embereket. Ismét arról beszélünk, hogy az autó kezelése nem megy, akkor nem kell másokat veszélyeztetni, meg berögzíteni a hülyeséget valaki mástól, hanem plusz órát kell venni.
márc. 8. 10:07
 7/8 anonim ***** válasza:
6 Te mirol beszelsz amugy? Pont az a lenyege a gyakorlasnak, hogy a kozuti jelzeseket figyelje a tanulo es betartsa a szabalyokat. A hulyesegek berogziteserol meg annyit, hogy ha rokonnal kimentunk, megjegyezte hogy en is pont azokat mondom neki amit az oktato.
márc. 8. 13:43
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha pedig estleg megis mast mondok, pl a mi autonk siman eldormog harmasban a 30-as tablanal, az oktato a kis motoros fiatnal meg kettesbe rakatja vele, akkor szol, tudomasul veszem, es azt csinalja ahogy mondtak neki.
márc. 8. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Milyen helyre szoktatok/lehet elmenni ilyenkor karácsony felé,amit ajánlani tudnátok ? Mert szép,mert hangulatos. Ilyen jó kis program, kirándulás...

Bp-n már voltunk a Deák Ferenc téren, a Fashion street-en :D Szép volt, hangulatos volt, de most keresnénk más helyeket. De ez lehet vidéken bárhol! :) Én nem vagyok Bp-i, úgyhogy nekem új volt a Deák is. De nagyon tetszettek a fények! Hasonlóan kivilágított szép...

Létezik ilyen program?

Van olyan program, ami kimutat minden olyan dolgot ( fileokat, stb.) amelyek helyet foglalnak a merevlemezemen?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!