Kaptam időpontot KRESZ vizsgára Szigetszentmiklós Csepeli út 180 6hrsz címet írták emailben. Ott van a vizsga nem a Csepeli út 6 szám alatt? Tanácstalan vagyok kicsit.

válasza:Járművezető vizsgáztatás - Szigetszentmiklós
Cím: 2310 Szigetszentmiklós, Csepeli út 180/6 hrsz.
Telefon: +36-20-451-77-55
E-mail: pestmegye@kavk.hu
Tehát igen, oda kell menni, amit az email írt

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Egyszer voltam ott, és most lenne egy fontos találkozom és oda szeretnék menni az illetékes személlyel de nemtudom hol van pontosan,tudna valaki segíteni?
Nemrég meglett a forgalmi vizsgám és át kéne venni a papírt de az oktatóm csak annyit mondott hogy Szigetszentmiklóson a csepeli úton van....na most van egy olyan cím hogy 180/6 amit ki se dob a gps, meg van egy 6 is és mindkettő vizsgabázis szerűség. Most akkor...
Azt az útvonalat néztem hogy Csepelről be tudnák menni az Autópálya Mérnökséghez busszal és onnan valahogy gyalog de valaki esetleg nem tud valami más utat esetleg ? :D
M0ra mennék föl az 1es főútról, és Szigetszentmiklósnál jönnék le. Akkor nem kell fizetnem?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!