Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Kaptam időpontot KRESZ vizsgár...

Aniitaa531 kérdése:

Kaptam időpontot KRESZ vizsgára Szigetszentmiklós Csepeli út 180 6hrsz címet írták emailben. Ott van a vizsga nem a Csepeli út 6 szám alatt? Tanácstalan vagyok kicsit.

Figyelt kérdés

ápr. 16. 18:37
 1/6 igazadvan ***** válasza:
100%
A 180 az 6 vagy 180?
ápr. 16. 20:18
 2/6 anonim ***** válasza:

Járművezető vizsgáztatás - Szigetszentmiklós

Cím: 2310 Szigetszentmiklós, Csepeli út 180/6 hrsz.

Telefon: +36-20-451-77-55

E-mail: pestmegye@kavk.hu

[link]

Tehát igen, oda kell menni, amit az email írt

ápr. 16. 20:45
 3/6 A kérdező kommentje:
Csak mert a Google nem talált semmit erre a címre ezért volt nekem fura.
ápr. 16. 20:48
 4/6 anonim ***** válasza:
28%

6 lesz az. Nem voltal ott sosem oktatoval? Oktato mit mondott?

KAV: [link]

ápr. 16. 21:05
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem voltam ott még eddig sosem. Ma kerestem rá még csak a címre amit emailben küldtek de Google nem talált rá semmit sem igazából és akkor néztem hogy a csepeli út 6ban van a vizsgabázis szóval teljesen tanácstalan vagyok hová is kell menjek majd pontosan.
ápr. 16. 21:28
 6/6 anonim válasza:
100%
Igen, ott a vizsgabázis, ott tartják a KRESZ-vizsgát is (én is ott csináltam).
ápr. 17. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Szigetszentmiklós József Attila telepi szökőkút helye?

Egyszer voltam ott, és most lenne egy fontos találkozom és oda szeretnék menni az illetékes személlyel de nemtudom hol van pontosan,tudna valaki segíteni?

Hol lehet pontosan átvenni a vizsgaigazolást?

Nemrég meglett a forgalmi vizsgám és át kéne venni a papírt de az oktatóm csak annyit mondott hogy Szigetszentmiklóson a csepeli úton van....na most van egy olyan cím hogy 180/6 amit ki se dob a gps, meg van egy 6 is és mindkettő vizsgabázis szerűség. Most akkor...

Azt akarom megkérdezni hogy valahogy el lehet jutni gyalog Lakihegyről vagy Csepelről a szigetszentmiklósi McDonald's-hoz?

Azt az útvonalat néztem hogy Csepelről be tudnák menni az Autópálya Mérnökséghez busszal és onnan valahogy gyalog de valaki esetleg nem tud valami más utat esetleg ? :D

M0ra mennék föl az 1es főútról, és Szigetszentmiklósnál jönnék le. Akkor nem kell fizetnem?

M0ra mennék föl az 1es főútról, és Szigetszentmiklósnál jönnék le. Akkor nem kell fizetnem?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!