Győr környékén hol tudom kipróbálni a Sup-ot, ahol közel tudok menni kocsival a vízparthoz és alkalmas a víz kezdőknek?

válasza:

válasza:Nem, de vinnem kell magammal azt a nagy pumpát is amivel felfújom meg az evezőt és viszek váltó ruhát is, ha beleesnék a vízbe. Biciklivel azért nehezebb lenne mindent elvinni.
Amúgy közel lakok a Mosoni-Dunához szóval lehet az lesz inkább. Még a győrújfalui bányatavon gondolkodtam, de ott hivatalosan még úszni sem lehet, de nyáron sokan szoktak kint lenni.
További kérdések:
A kérdésem leginkább azokhoz szól akik benne vannak a témában.OFA-n keresztül tettem le a busz jogsit, és a GKI-t.Leszerződtem egy céggel, hogy ott dolgozom egy évig, az ofa-nak ez kellett.Viszont a cég csak olyan műszakban akar alkalmazni (pedig lenne más csak most...
Vas vármegyében élek, rendszeresen kerékpározom a 8-as főúton. Az úton folyamatosan kinn van a kerékpárral behajtani tilos tábla, alatta azonban ott a "kivéve célforgalom" kiegészítés. Ez egy gépjárművel közlekedő számára azt jelzi, korlátlanul találkozhat...
sziasztok olyan kérdésem lenne hogy ,Sajószentpéter felől mentem Miskolcra a Sajóbábony és Sajóecseg nél át mentem a piros lámpán most történt meg elöször amugy mindig be tartom a szabályt minden hol az lenne a kérdésem hogy ott a kamera csinált e képet arról hogy át...
Szándékosan elkövetett közúti veszélyeztetés, ahol az elkövető halálosan fenyegette a sértette, valamint kiszállt és ügyészség által megállapítottan garázda magatartást tanúsított, ha csak közúti veszélyeztetéssel vádoljál, büntetlen előéletű, milyen ítéletre számíthat? (Nem az elkövető vagyok)
Üdv, most, hogy megszűntek a pénzes automaták így kell keresnem valami jó alternatívát. Ki mit ajánl? Revolutom van. Az lenne a jó ahol nem elinditani meg leállítani kell a parkolást hanem fixen kifizetem az 1 órát pl vagy 30 percet.
Ha nincs, akkor napi jegyes parkolót is szívesen fogadok.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!