Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Győr környékén hol tudom...

AzImi kérdése:

Győr környékén hol tudom kipróbálni a Sup-ot, ahol közel tudok menni kocsival a vízparthoz és alkalmas a víz kezdőknek?

Figyelt kérdés

ápr. 17. 23:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Az Ikrényi tónál szoktak Supozni, de talán a Mosoni-Dunán sem szól senki érte.
ápr. 17. 23:49
 2/3 igazadvan ***** válasza:
Neked autó kell a sup vízre bocsátásához?
ápr. 18. 09:04
 3/3 A kérdező kommentje:

Nem, de vinnem kell magammal azt a nagy pumpát is amivel felfújom meg az evezőt és viszek váltó ruhát is, ha beleesnék a vízbe. Biciklivel azért nehezebb lenne mindent elvinni.

Amúgy közel lakok a Mosoni-Dunához szóval lehet az lesz inkább. Még a győrújfalui bányatavon gondolkodtam, de ott hivatalosan még úszni sem lehet, de nyáron sokan szoktak kint lenni.

ápr. 18. 09:25

További kérdések:

OFA-val tettem le a D jogsit.Válthatok munkahelyet 1 éven belül?

A kérdésem leginkább azokhoz szól akik benne vannak a témában.OFA-n keresztül tettem le a busz jogsit, és a GKI-t.Leszerződtem egy céggel, hogy ott dolgozom egy évig, az ofa-nak ez kellett.Viszont a cég csak olyan műszakban akar alkalmazni (pedig lenne más csak most...

Hogy lehet, hogy a Nyugat-Dunántúlon ennyivel elmaradottabbak szellemileg az autósok, mint a délnyugat-budapesti agglomerációban?

Vas vármegyében élek, rendszeresen kerékpározom a 8-as főúton. Az úton folyamatosan kinn van a kerékpárral behajtani tilos tábla, alatta azonban ott a "kivéve célforgalom" kiegészítés. Ez egy gépjárművel közlekedő számára azt jelzi, korlátlanul találkozhat...

26 fő út Sajóbábonyi elág ?

sziasztok olyan kérdésem lenne hogy ,Sajószentpéter felől mentem Miskolcra a Sajóbábony és Sajóecseg nél át mentem a piros lámpán most történt meg elöször amugy mindig be tartom a szabályt minden hol az lenne a kérdésem hogy ott a kamera csinált e képet arról hogy át...

Közúti veszélyeztetés elkövetője milyen büntetésre számíthat?

Szándékosan elkövetett közúti veszélyeztetés, ahol az elkövető halálosan fenyegette a sértette, valamint kiszállt és ügyészség által megállapítottan garázda magatartást tanúsított, ha csak közúti veszélyeztetéssel vádoljál, büntetlen előéletű, milyen ítéletre számíthat? (Nem az elkövető vagyok)

Budapest, parkolás fizetés?

Üdv, most, hogy megszűntek a pénzes automaták így kell keresnem valami jó alternatívát. Ki mit ajánl? Revolutom van. Az lenne a jó ahol nem elinditani meg leállítani kell a parkolást hanem fixen kifizetem az 1 órát pl vagy 30 percet.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!